Jól értem, hogy PS-en nem lesz player transfer? Ez csak ránk, magyarokra vonatkozik? (gondolom, ha nem így lenne, egyszerűen kivennék az opciót, nem?)
"Due to PokerStars regulation changes we will no longer be able to accept any PokerStars payments.
Any payments received via PokerStars transfer, will be automatically refunded to the sender. Instead, please use any of the given acceptable payment methods."
Nekem ma frissítést kért a stars, annak rendje és módja szerint elkezdtem a frissítést de nem tud csatlakozni akár hányszor próbáltam. Valaki tapasztalt ma ilyet?
Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.
Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.
(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)
Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.
Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.
(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)
jól értem, hogy ps-en nem lesz player transfer? Ez csak ránk, magyarokra vonatkozik? (gondolom, ha nem így lenne, egyszerűen kivennék az opciót, nem?)
"due to pokerstars regulation changes we will no longer be able to accept any pokerstars payments.
Any payments received via pokerstars transfer, will be automatically refunded to the sender. Instead, please use any of the given acceptable payment methods."
wtf ??!??
Hali srácok!
A mai server restart után kérte a PS, hogy frissítsem a klienst, a kedves PS kívánságának eleget is tettem. A frissítés közben viszont problémám adódott. Linkelem a problémát! Előre is köszi a segítséget!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Hali srácok!
A mai server restart után kérte a PS, hogy frissítsem a klienst, a kedves PS kívánságának eleget is tettem. A frissítés közben viszont problémám adódott. Linkelem a problémát! Előre is köszi a segítséget!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Kapcsold ki a vírus írtót és nézd meg,hogy úgy megy e. Nekem akkor szokott ilyet feldobni, amikor elindítom a gépet és azelőtt indítanám a ps-t mielőtt még befejezné a rendszerindítás utáni szüttyögést az avast.
Hogy vagy képes Avastot használni ?
:D