MerACE
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 16. 10:21

Jól értem, hogy PS-en nem lesz player transfer? Ez csak ránk, magyarokra vonatkozik? (gondolom, ha nem így lenne, egyszerűen kivennék az opciót, nem?)

"Due to PokerStars regulation changes we will no longer be able to accept any PokerStars payments.

Any payments received via PokerStars transfer, will be automatically refunded to the sender. Instead, please use any of the given acceptable payment methods."

rubben
Válasz saviola83 kommentjére
2015. ápr. 16. 10:24

Nekem ma frissítést kért a stars, annak rendje és módja szerint elkezdtem a frissítést de nem tud csatlakozni akár hányszor próbáltam. Valaki tapasztalt ma ilyet?

Nem sokára leáll a szerver,csinálnak rajta vmit!

lecso10
Válasz KIT kommentjére
2015. ápr. 16. 10:26

Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.

Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.

(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)

Szoktak néha ilyet csinálni, engem is ellenőriztek a tél elején. Pár nap. Én ennek csak örülök,hogy foglalkoznak ilyesmivel és próbálják kiszűrni a visszaéléseket.
Amúgy ma server restart lesz.

rubben
Válasz KIT kommentjére
2015. ápr. 16. 10:30

Sziasztok!
Be akartam lépni a PS számlámra, de egy hibaüzenet fogadott, mely szerint befagyasztották a számlámat. Megadtak egy címet, melyen érdeklődhetek. Írtam nekik, de egyelőre még nem kaptam választ.

Miért történhetett ez a zárolás, és mennyi idő alatt oldják fel, ha feloldják?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönöm.

(Nem játszottam össze senkivel, ahonnan pókerezem, onnan is egyedül játszom. Ez a 2 ok kizárható... Egyéb?)

Lehet,hogy hosszú ideig nem léptél be,és azért!Sztem fognak kérni személyes adatokat,azután feloldják!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz MerACE kommentjére
2015. ápr. 16. 10:55

jól értem, hogy ps-en nem lesz player transfer? Ez csak ránk, magyarokra vonatkozik? (gondolom, ha nem így lenne, egyszerűen kivennék az opciót, nem?)

"due to pokerstars regulation changes we will no longer be able to accept any pokerstars payments.

Any payments received via pokerstars transfer, will be automatically refunded to the sender. Instead, please use any of the given acceptable payment methods."

wtf ??!??

MerACE
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2015. ápr. 16. 11:01

wtf ??!??

Bah, semmi, csak retardált vagyok. Ahogy átgondoltam, szerintem ez a Sharkystrator üzenete lehetett frissítés után, csak volt PS frissítés is és megtréfált a felugró ablak. :D Sry.

Márkó
Válasz MerACE kommentjére
2015. ápr. 16. 15:03

Hali srácok!

A mai server restart után kérte a PS, hogy frissítsem a klienst, a kedves PS kívánságának eleget is tettem. A frissítés közben viszont problémám adódott. Linkelem a problémát! Előre is köszi a segítséget!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

lecso10
Válasz Márkó kommentjére
2015. ápr. 16. 15:18

Hali srácok!

A mai server restart után kérte a PS, hogy frissítsem a klienst, a kedves PS kívánságának eleget is tettem. A frissítés közben viszont problémám adódott. Linkelem a problémát! Előre is köszi a segítséget!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Kapcsold ki a vírus írtót és nézd meg,hogy úgy megy e. Nekem akkor szokott ilyet feldobni, amikor elindítom a gépet és azelőtt indítanám a ps-t mielőtt még befejezné a rendszerindítás utáni szüttyögést az avast.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz lecso10 kommentjére
2015. ápr. 16. 20:36

Kapcsold ki a vírus írtót és nézd meg,hogy úgy megy e. Nekem akkor szokott ilyet feldobni, amikor elindítom a gépet és azelőtt indítanám a ps-t mielőtt még befejezné a rendszerindítás utáni szüttyögést az avast.

Hogy vagy képes Avastot használni ?
:D

lecso10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2015. ápr. 16. 22:05

Hogy vagy képes Avastot használni ?
:D

Nekem csipog rendesen, színes villog figyelmeztet óv stb. Lehet,hogy amúgy sz.r, de olcsó volt és remekül elhiteti azt,hogy biztonságban vagyok. :)

Élő ügyfélszolgálat