Szerencsekerék
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. ápr. 19. 22:13

Én meg nem indaltam inkább vettem sört pálesz meg van, a maradék meg ment mixre ami nyilván olyan esélyes volt mint nektek a verseny :))

mogyixxx
Válasz vargepard kommentjére
2015. ápr. 20. 11:07

köszönöm

Így már működik.

gabaj
Válasz mogyixxx kommentjére
2015. ápr. 21. 17:39

Sziasztok! Kaptam úgy egy hete kb. 15 dollár T pénzt, de most eltűnt. lehet, hogy csak egy ideig lehetett volna felhasználni?:mad:

rubben
Válasz gabaj kommentjére
2015. ápr. 21. 18:24

Sziasztok! Kaptam úgy egy hete kb. 15 dollár T pénzt, de most eltűnt. lehet, hogy csak egy ideig lehetett volna felhasználni?:mad:

WTF? csak ugy? Én a szop-áson kivül mást nem igen kapok a starstól xD

gabaj
Válasz rubben kommentjére
2015. ápr. 21. 19:15

Ja, úgy kaptam, hogy szatoztam, és leiratkoztam.

rubben
Válasz gabaj kommentjére
2015. ápr. 21. 19:20

Ja, úgy kaptam, hogy szatoztam, és leiratkoztam.

Akkor ott kell lenni-e :)

gabaj
Válasz rubben kommentjére
2015. ápr. 21. 20:13

Sajnos nincs ott. :(
Bár az egyik régebbi volt, pár hetes, a másik úgy egy hetes. Nincs ott se a T dollárnál, se a versenykuponoknál.

rubben
Válasz gabaj kommentjére
2015. ápr. 21. 20:55

Sajnos nincs ott. :(
Bár az egyik régebbi volt, pár hetes, a másik úgy egy hetes. Nincs ott se a T dollárnál, se a versenykuponoknál.

hát ezt nem értem akkor,nekem van olyan kuponom,ami több mint 3 éves xD és még is megvan!Sztem irj nekik mailt!

VTomi24
Válasz gabaj kommentjére
2015. ápr. 21. 22:59

És azóta nem játszottál? Mert ugye abból vonja a nevezési díjakat, csak lehet nem vetted észre:confused:

gabaj
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. ápr. 22. 6:31

De, sokat játszottam, hyper sng-ket, mtsng-ket, sng knockoutokat. Akkor már értem. Kösz! Egy 3.30 és egy 11 dolláros T dollár kupon volt. Akkor ezek szerint igazából kb. 14 dollár mínuszban vagyok a jelen álláshoz képest.

Élő ügyfélszolgálat