VTomi24
Válasz Netrol kommentjére
2015. ápr. 30. 14:18

De sng-t szoktam tolni az mtt-k mellett! Én kifejezetten a Spint akarom letiltani!!

Én az önkontroll gombot javaslom;)

Wildcatfish
Válasz gabaj kommentjére
2015. ápr. 30. 14:31

Ez a heti verseny (de lehet, havi is van) a silverstaroknak, ezért megéri 100 FPP-t fizetni? Vagy ez is ugyanolyan árérték arányú, mint bármelyik verseny vagy szat?
És az egyébként mit jelent, hogy Receive VIP Club statements? - ezt írták levélben.

Ha csak az értéket nézük megéri mert 100FPP=1,6$ 18750 emberig +EV a nevezés

Csak ehez hozzájön menyi ideig tart , Szerintem az MTT-seknek nagyon jó , a cg-seknek nem annyira.

BT86
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. ápr. 30. 22:19

Ha csak az értéket nézük megéri mert 100FPP=1,6$ 18750 emberig +EV a nevezés

Csak ehez hozzájön menyi ideig tart , Szerintem az MTT-seknek nagyon jó , a cg-seknek nem annyira.

Az értéke VIP szinttől függően azért változó lehet. De valószínű határeset, ahogy mondtad.

van Gerwen
Válasz Netrol kommentjére
2015. ápr. 30. 22:41

De sng-t szoktam tolni az mtt-k mellett! Én kifejezetten a Spint akarom letiltani!!

Külön a PS-en belül nem lehet, de írj a PS-nek e-mailt. Egyik haverom is ezt tette, aki elspinezte az életét, és még aznap letiltották neki.

VTomi24
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. ápr. 30. 22:43

Külön a PS-en belül nem lehet, de írj a PS-nek e-mailt. Egyik haverom is ezt tette, aki elspinezte az életét, és még aznap letiltották neki.

Azóta más nicken tolja:D

van Gerwen
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. ápr. 30. 22:50

Azóta más nicken tolja:D

Az lehet. :D

High_TT
Válasz Thomasson kommentjére
2015. máj. 1. 22:19

nekem nem müködik ez a cim: Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars

és a kliens sem :(

Mit lehet tenni?

Wildcatfish
Válasz High_TT kommentjére
2015. máj. 1. 23:13

nekem nem müködik ez a cim: Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars

és a kliens sem :(

Mit lehet tenni?

Nálam müködik a link , és a kliens is megy.

Próbáld meg a honlapot másik böngészövel , vagy a tartaléknettel megnyitni (régen volt hogy Digi ezt is blockolta)

High_TT
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. máj. 1. 23:19

Vodafone mobilnettel nem megy fogadom ez is ugyanaz mint partynál, hogy voda meg T-mobillal elérhetetlen, remek :S

mpagnes
Válasz Thomasson kommentjére
2015. máj. 2. 8:16

miért nincs bónus kód sáv,amikor be akarok fizetni? nem tudom beírni a bonushoz szükséges kódot,mert nincs hova írni......

Élő ügyfélszolgálat