De sng-t szoktam tolni az mtt-k mellett! Én kifejezetten a Spint akarom letiltani!!
Ez a heti verseny (de lehet, havi is van) a silverstaroknak, ezért megéri 100 FPP-t fizetni? Vagy ez is ugyanolyan árérték arányú, mint bármelyik verseny vagy szat?
És az egyébként mit jelent, hogy Receive VIP Club statements? - ezt írták levélben.
Ha csak az értéket nézük megéri mert 100FPP=1,6$ 18750 emberig +EV a nevezés
Csak ehez hozzájön menyi ideig tart , Szerintem az MTT-seknek nagyon jó , a cg-seknek nem annyira.
De sng-t szoktam tolni az mtt-k mellett! Én kifejezetten a Spint akarom letiltani!!
Külön a PS-en belül nem lehet, de írj a PS-nek e-mailt. Egyik haverom is ezt tette, aki elspinezte az életét, és még aznap letiltották neki.
Azóta más nicken tolja:D
nekem nem müködik ez a cim: Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars
és a kliens sem :(
Mit lehet tenni?
nekem nem müködik ez a cim: Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars
és a kliens sem :(
Mit lehet tenni?
Vodafone mobilnettel nem megy fogadom ez is ugyanaz mint partynál, hogy voda meg T-mobillal elérhetetlen, remek :S
miért nincs bónus kód sáv,amikor be akarok fizetni? nem tudom beírni a bonushoz szükséges kódot,mert nincs hova írni......