M41lm4n
Válasz papacsa kommentjére
2015. máj. 17. 20:58

blokk?

Sziasztok.
Csak én nem tudok belépni a pokerstars kliensbe vagy más sem?Játék közben megált és oda lett négy beülőm :S nem lehet csatlakozni. Valaki tud valamit?:mad:

BMalloy62
Válasz Thomasson kommentjére
2015. máj. 17. 21:03

Intellipoker és az "új stars" honlap (Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars) se jön be. Valószínűleg SZF újabb akciója, amit valamiért a Digi mindig előbb bevezet.

Talán most nem honlapot, hanem a man-szigeteki ipt blokkolták (77.87.181.63)

Marcow
2015. máj. 17. 21:03

Nálam is ez van. Aszittem kihekkelt a pöts hiperben. Két 6max hiperben voltam, mindkettő kuka... Nagyon boldog vagyok. Netem frankón van. Másik gépen se jön be a stars. Viszont ismerősömnél meg fut kiválóan és be is tudott lépni hozzám. Kirakhatott a valaki a hiperben vagy mi a tosz? Amúgy vissza lehet kérni a starstól ezt a lóvét ami úszott most?

BMalloy62
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 17. 21:08

Nálam is ez van. Aszittem kihekkelt a pöts hiperben. Két 6max hiperben voltam, mindkettő kuka... Nagyon boldog vagyok. Netem frankón van. Másik gépen se jön be a stars. Viszont ismerősömnél meg fut kiválóan és be is tudott lépni hozzám. Kirakhatott a valaki a hiperben vagy mi a tosz? Amúgy vissza lehet kérni a starstól ezt a lóvét ami úszott most?

Szerintem ezzel a kéréssel a magyar kurmányhoz kellene fordulni, ők blokkolnak :)):mad:

update: Ahogy nézem a diginél fogták magukat és elkezdték tiltani a pokerstars man-szigeteki ip tartományát (77.87.181. akárhánytól - 77.87.181.akárhányig). Gondolom nem saját maguktól találták ki ezt a fantasztikus ötletet.. Viszont akkor nemsokára a többi szolgáltatónál is bevezetik.

SajtiEgon
2015. máj. 17. 21:15

upc-n semmi gond

Lola
Válasz BMalloy62 kommentjére
2015. máj. 17. 21:15

Intellipoker és az "új stars" honlap (Online Poker - Játssz most online póker játékokat - Pokerstars) se jön be. Valószínűleg SZF újabb akciója, amit valamiért a Digi mindig előbb bevezet.

Talán most nem honlapot, hanem a man-szigeteki ipt blokkolták (77.87.181.63)

Ha ez igy van az több mint joke....hogy rohadnának meg...

BMalloy62
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 17. 21:19

upc-n semmi gond

Nyugalom, ami késik nem múlik, mindenki sorra kerül.. Kivéve ha nem valami technikai malőr áll a háttérben.De sajnos a helyzet, több mint gyanús.. Az .eu-s oldal blokkolása is így kezdődött.

Marcow
2015. máj. 17. 21:19

Akkor torral vagy vpn-nel lehet még nyomni vagy diginél úgy sem?

Idefyt
2015. máj. 17. 21:20

Vpn-nel megy a diginél, egyébklént lelőtték.

Idefyt
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 17. 21:21

Egyértelműen blokkolták a stars ip címeit, mert vpn-ről simán működik,csak normál helyzetben nem.

Élő ügyfélszolgálat