Lola
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. máj. 17. 22:08

megcsináltam

Ideje volt,hogy csinálj valamit,épp kérni is akartam :)

Idefyt
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 17. 22:10

Felraktam, regeltem, beléptem, csatlakoztam Londonhoz. Most innentől amit krómban netezek az rejtett ip-ről megy meg a stars is pl? Vagy csak amit ezután indítok? Esetleg máshogy kell?

Az itthoni szolgáltató nem látja így már, hogy ténylegesen milyen oldalakra mész, gy bármely blokkolt oldalra tudsz menni.

SajtiEgon
2015. máj. 17. 22:17

Felraktam, regeltem, beléptem, csatlakoztam Londonhoz. Most innentől amit krómban netezek az rejtett ip-ről megy meg a stars is pl? Vagy csak amit ezután indítok? Esetleg máshogy kell?

Elméletileg mindenhova újra kellett hogy kapcsolódjon: az új ip-ről.

BT86
2015. máj. 17. 22:26

Nem tudom melyik a legjobb választás, de London valószínűleg nem lesz jó. Valami szabályozás-mentes országot keress!

Marcow
Válasz Thomasson kommentjére
2015. máj. 17. 22:54

Van pár USA, UK, Canada, Svájc, holland, svéd? Melyik a legjobb?

Lola
2015. máj. 17. 23:00

Van pár USA, UK, Canada, Svájc, holland, svéd? Melyik a legjobb?

Szerintem hagyd a fenébe,nem biztos hogy a PS tolerálja a vpn-t....(bár lehet,nem tudom)

Maxxxika
2015. máj. 17. 23:00

Tudtommal a PS tiltja a VPN használatot.
Ha te most hirtelen egy másik országból jelentkezel be, akkor készülj fel, hogy kérdezősködni fognak.

SajtiEgon
2015. máj. 17. 23:07

Session közben tényleg sanszos, hogy nem fognak örülni neki.
Amúgy nekem úgy rémlik, hogy nem tiltják, spanyolban lakó magyar kollega tudtommal így nyomatja pl. a .eu-t.
Szegregált piacok, USA címei értelemszerűen kapásból kilövendők.

Marcow
2015. máj. 20. 20:55

Köszi skacok. Írtam nekik emailt, hogy hiányzik a zöldhasú és kérem szépen vissza. Erre írták, hogy miket küldjek el. Elküldtem és 1 nap múlva válaszoltak, meg a lóvét is visszaadták. Nagyon kedvesek voltak. :)

BT86
2015. máj. 20. 22:25

Köszi skacok. Írtam nekik emailt, hogy hiányzik a zöldhasú és kérem szépen vissza. Erre írták, hogy miket küldjek el. Elküldtem és 1 nap múlva válaszoltak, meg a lóvét is visszaadták. Nagyon kedvesek voltak. :)

Akkor szerencséd volt :)
Mivel a diginél volt a probléma, nem pedig náluk, ezért nem járt volna a visszatérítés.

Élő ügyfélszolgálat