megcsináltam
Felraktam, regeltem, beléptem, csatlakoztam Londonhoz. Most innentől amit krómban netezek az rejtett ip-ről megy meg a stars is pl? Vagy csak amit ezután indítok? Esetleg máshogy kell?
Felraktam, regeltem, beléptem, csatlakoztam Londonhoz. Most innentől amit krómban netezek az rejtett ip-ről megy meg a stars is pl? Vagy csak amit ezután indítok? Esetleg máshogy kell?
Van pár USA, UK, Canada, Svájc, holland, svéd? Melyik a legjobb?
Van pár USA, UK, Canada, Svájc, holland, svéd? Melyik a legjobb?
Tudtommal a PS tiltja a VPN használatot.
Ha te most hirtelen egy másik országból jelentkezel be, akkor készülj fel, hogy kérdezősködni fognak.
Session közben tényleg sanszos, hogy nem fognak örülni neki.
Amúgy nekem úgy rémlik, hogy nem tiltják, spanyolban lakó magyar kollega tudtommal így nyomatja pl. a .eu-t.
Szegregált piacok, USA címei értelemszerűen kapásból kilövendők.
Köszi skacok. Írtam nekik emailt, hogy hiányzik a zöldhasú és kérem szépen vissza. Erre írták, hogy miket küldjek el. Elküldtem és 1 nap múlva válaszoltak, meg a lóvét is visszaadták. Nagyon kedvesek voltak. :)
Köszi skacok. Írtam nekik emailt, hogy hiányzik a zöldhasú és kérem szépen vissza. Erre írták, hogy miket küldjek el. Elküldtem és 1 nap múlva válaszoltak, meg a lóvét is visszaadták. Nagyon kedvesek voltak. :)