van most 10.45-től,meg 11.00-től két $8 verseny.nem tudjátok,h kb mikor van vége?
a user.ini file-t honnan tudom előbányászni?
PS-el mivan mostanság....reggel kértem ki kifizetést skrillreés még semmi...
a user.ini file-t honnan tudom előbányászni?
Sziasztok. A 6-os kliensben belül volt olyan opció, hogy az utolsó X leosztást le lehetett kérni emaire. Ez a mostani kliensen belül megoldható valahol, vagy sem? Azért kérdezem, mert nekem a HM2 hajlamos 1-1 verseny végén elfelejteni elmenteni az utolsó leosztásokat ami elég zavaró..
Tools / History&Stats
hatalmas köszönet. ha hiszed ha nem fél óráig keresgéltem.. egyszerűen nem tudom hogy nem vettem észre.. xD
Hi! Nekem visszapattannak a pokerstarsos leveleim. Freemailen nem is lehet beállítani, hogy engedélyezzen valamit, elvileg lehet, de nem. A spamszűrést kikapcsoltam ott, de továbbra is szűr. Hotmailen meg azt írja ki, hogy tartományokat nem lehet megadni az engedélyezéshez, mikor a pokerstar.eu-t akarom engedélyezni. Most megadtam egy másik freemailes emilcímet, de nem érkezik meg az érvényesítőkód, és anélkül játszani sem tudok már... Mit csináljak? Előre is kösz. :(
Szokásos és gyakori figyelmeztetés, vagy ne is foglalkozz vele vagy adj meg egy új email címet. Esetleg nem akarsz újat akkor sincs gond ettől a kliens és más megy rendesen. Valami piszok kerül a PS üzenetküldő dolgaiban, ami miatt ők szerintük rossz az email cím. Nem szereti a freemailt, citromailt, hotmailt a gmail jó. Nekem is freemailes volt, de mióta gmail azóta faxa