Zoomnál nem lehet egyszerre több asztalhoz beülni? Mármint régen megkérdezte, hogy hány asztalt nyisson, most meg kattintgatok.
Megnyitsz egyet, aztán Ctrl+S-sel hozzáadhatsz egy ugyanolyan entryt. (Vagy visszamész a lobbyba és újra rányomsz a joinra)
Köszi!
Kösz, most épp a hotmailesemnél működik.:o
Átadom az accountom, de nem nyerő, supportot kiosztottam, uninstall meg volt, akit érdekel, küldöm a passt.
... supportot kiosztottam, ...
Megsajnáltam, hogy benyaltak a csalóknak. Lehet meg se értik, de a szándék a fontos. A világon mennyi embernek nincs PS-accountja és mégis el vannak, mostmár én is.
Sziasztok srácok
Volt egy néhány hónapos pauzám, néztem hogy azóta a pokerstars.hu kénytelen volt elköltözni egy másik címre :D (halj meg Andy V!), csak egy rövid tájékoztatást szeretnék kérni, hogy befolyásolja-e a mostani helyzet a játékot. A kliens működik, játszottam vele ma egy sessiont, minden rendben. Kifizetéseknél van valami gubanc? Úgy értem hogy esetleg a banki utalást azt nem lehet, és csak skrill vagy hasonló?
Bármi egyéb?
Köszi szépen ha válaszoltok.
Jelenleg épp nagyüzemben szívom vissza a tudást, kicsit berozsdásodtam de azért az alacsonyabb téteken nem lesz gond szerintem. :)
minden a régi, skrill, neteller insta, bank pár nap, szóval semmi gond
minden a régi, skrill, neteller insta, bank pár nap, szóval semmi gond