bencerhen
Válasz vargepard kommentjére
2015. jún. 11. 10:53

Zoomnál nem lehet egyszerre több asztalhoz beülni? Mármint régen megkérdezte, hogy hány asztalt nyisson, most meg kattintgatok.

NitroHUN
Válasz Thomasson kommentjére
2015. jún. 11. 11:52

Megnyitsz egyet, aztán Ctrl+S-sel hozzáadhatsz egy ugyanolyan entryt. (Vagy visszamész a lobbyba és újra rányomsz a joinra)

bencerhen
Válasz NitroHUN kommentjére
2015. jún. 11. 12:35

Köszi!

gabaj
2015. jún. 11. 13:21

Kösz, most épp a hotmailesemnél működik.:o

Zebirus
2015. jún. 15. 22:49

Átadom az accountom, de nem nyerő, supportot kiosztottam, uninstall meg volt, akit érdekel, küldöm a passt.

SajtiEgon
Válasz Zebirus kommentjére
2015. jún. 15. 22:59

... supportot kiosztottam, ...

Hát az meg miaszösz?

Zebirus
2015. jún. 15. 23:02

Megsajnáltam, hogy benyaltak a csalóknak. Lehet meg se értik, de a szándék a fontos. A világon mennyi embernek nincs PS-accountja és mégis el vannak, mostmár én is.

Matt Coburn
Válasz papacsa kommentjére
2015. jún. 19. 22:55

Sziasztok srácok

Volt egy néhány hónapos pauzám, néztem hogy azóta a pokerstars.hu kénytelen volt elköltözni egy másik címre :D (halj meg Andy V!), csak egy rövid tájékoztatást szeretnék kérni, hogy befolyásolja-e a mostani helyzet a játékot. A kliens működik, játszottam vele ma egy sessiont, minden rendben. Kifizetéseknél van valami gubanc? Úgy értem hogy esetleg a banki utalást azt nem lehet, és csak skrill vagy hasonló?
Bármi egyéb?

Köszi szépen ha válaszoltok.

Jelenleg épp nagyüzemben szívom vissza a tudást, kicsit berozsdásodtam de azért az alacsonyabb téteken nem lesz gond szerintem. :)

vargepard
2015. jún. 20. 0:07

minden a régi, skrill, neteller insta, bank pár nap, szóval semmi gond

Matt Coburn
2015. jún. 20. 0:12

minden a régi, skrill, neteller insta, bank pár nap, szóval semmi gond

Köszi szépen. Akkor rávetem magam az asztalokra. Néhány napig még gyakorló üzemmódban játszogatok, vissza kell néhány készséget gyakorolnom, de aztán egész nyáron tervezem tolni. Ezt csak úgy magamnak mondtam fel természetesen. :)

Élő ügyfélszolgálat