Ja, az XP sz@rakodott valszínű. Meguntam, feldobtam rá a win7-et. Így ok. De nemá, hogy az xpre nem megy fel a kbszttsztárszmadafaka
Az hogy lehet hogy a zoom poker player pool-jában olyan nevek nincsenek akikkel valós időben játszok? Már párszor észre vettem hogy hiába keresek emberkékre elvileg nem is játszanak. Írtam volna retek PS-enk de nem engedni, feldobja hogy vmi hiba van, frissítsek. Nyilván van két regisztrált e-mail címem de egyik se jó. F U PS !!!!
Supportnál érzékelek változást egyedül, írtam nekik egy levelet, kérdezgettem őket a jelenlegi helyzetről, nem érkezett igazoló levél, hogy megkapták, ezek után nem csodálkoztam hogy nem is reagáltak, miközben korábban minden piszlicsáré ügyben válaszolt az ügyintéző.
Szerintem nem kapják meg a leveleket, más lehet a levelezési címük onnantól hogy blokkolták az eredeti oldalukat. Vagy ti mit tudtok, mi a helyzet? Tudtatok kapcsolatot teremteni velük?
Az hogy lehet hogy a zoom poker player pool-jában olyan nevek nincsenek akikkel valós időben játszok? Már párszor észre vettem hogy hiába keresek emberkékre elvileg nem is játszanak. Írtam volna retek PS-enk de nem engedni, feldobja hogy vmi hiba van, frissítsek. Nyilván van két regisztrált e-mail címem de egyik se jó. F U PS !!!!
Nekem gond nélkül fut a PS winXP alatt!
szerver újraindítás 1-től!
ty!!
más sem tud belépni a ps kliensbe?
más sem tud belépni a ps kliensbe?
Nem.