azt írja, hogy a közelmúltban korlátozák a HUD-ok használatát is.
Erről nem tudok, pontosan milyen korlátozások voltak ezen a területen?
HM1 Import file(s)
Azt vettem észre, hogy a HM1 (1.14.02) nem képes feldolgozni a ma játszott Zoom hand-jeimet. Az sem működött, ha az Import file(s) gomb megnyomása után kézzel mutattam rá a fájlra. Eddig rendben működött. Tapasztaltatok hasonlót, vagy nálam nem OK vmi?
azt írja, hogy a közelmúltban korlátozák a HUD-ok használatát is.
Erről nem tudok, pontosan milyen korlátozások voltak ezen a területen?
azt mondja a support, hogy az olyan dolgokat tiltották be mint az alábbiak:
-mutatott statok dinamikus változása a játékos tendenciái alapján (tehát egy adott statot csak akkor mutat a HUD, ha az számunkra releváns a... pl a fold to c-bet csak akkor látszik, ha az ellenfél túl sokat, vagy túl keveset dob)
-statok dinamikus változása a flop-turn-river kártyák függvényében (különböző board típusokon más-más, az adott board típus szempontjából releváns statok mutatása)
-board specifikus statok használata: pl az általános c-bet stat oké, de a c-bet duplázódott vagy egyszínű boardokon már nem.
-játékosok autómatizált megjelölése és osztályozása (statok alapján autómatikusan fish-nek vagy reg-nek jelöli a HUD)
- játékos tendenciák vizuális (színekkel, vagy grafikonokkal) jelölése több különböző stat alapján (pl bet size/ hand strength grafikon használata, vagy a turn c-bet stat színének változtatása a flop c-bet statok figyelembevétele mellett...
- de pl az sem engedélyezett, hogy egy adott stat színe a populációs tendenciákhoz viszonyítva változzon. (Pl az oké, ha a VPIP-nál beállítod, hogy 30% fölött legyen piros, de az már nem, ha azt állítod be, hogy ha a teljes adatbázisod alapján, a populációs tendenciához képest 10%-kkal több, akkor legyen piros.)
Hi
Hogyan lehetne egyben kitörölni a játékosok szín jelöléseit, úgy,h a ps beállításai megmaradjanak?
Hi
Hogyan lehetne egyben kitörölni a játékosok szín jelöléseit, úgy,h a ps beállításai megmaradjanak?
van a pokerstars.eu mappában egy xyz.notes file, vagy valami hasonló, azt töröld ki, de előtte csinálj egy biztonsági mentést a mappáról hátha mégsem így kell. Ha ezután elindítod szerintem nem lesznek jelölések, ha újra elkezded akkor majd gondolom csinál úgy file-t
Senki se felejtse el beváltani év végéig az fpp-it 15000 fölött, mert jövőre elértéktelenedik.
2250 fpp 25$ 2700 starscoin 27$
6250 fpp 75$ 7500 starscoin 75$
15400 fpp 200$ 18480 starscoin 184$
37500 fpp 600$ 45000 starscoin 450$
100000 fpp 1600$ 120000 starscoin 1200$
Sziasztok!
Biztos én vagyok túl amatőr ehhez, de hol lehet beállítani azt, hogy hány asztalt nyisson meg a zoom egyszerre? Korábban volt rá egy opció, hogy 1-től 4-ig hányat nyisson meg, de egyszerűen nem találom ezt most.
Köszönöm
Sziasztok! Biztos én vagyok túl amatőr ehhez, de hol lehet beállítani azt, hogy hány asztalt nyisson meg a zoom egyszerre? Korábban volt rá egy opció, hogy 1-től 4-ig hányat nyisson meg, de egyszerűen nem találom ezt most. Köszönömott van az most is. lehet, hogy rá kell klikkelned a "more buy-in options" fülre, hogy legördüljön.