hmm, mivel autobuyin volt beállítva nekem idáig, így el is feledkeztem erről a buyin ablakról - mintha tényleg ezen lett volna korábban a zoom asztalok száma, de ezen az új fajta ablakon én nem látok semmi ilyet...
hmm, mivel autobuyin volt beállítva nekem idáig, így el is feledkeztem erről a buyin ablakról - mintha tényleg ezen lett volna korábban a zoom asztalok száma, de ezen az új fajta ablakon én nem látok semmi ilyet...persze, ott írja a piros szövegben, hogy most egyesével kell belépned az asztalokra. ha 8 alkalommal a max-nál kevesebbel kezdesz egy asztalon, felviszed valameddig, aztán kilépsz, hogy visszaülj megint kevesebbel, akkor ezt csinálja x ideig (20 óra, ha jól emlékszem). csak azzal a buyin-nal enged vissza, amellyel valamelyik asztaltól leléptél. ezért tudsz csak egyesével beülni.
a sports fülön belül a sports preferences-nél másnál mutat vmi értelmeset?
Mátol nem lehet HM-et használni?Valami ilyesmi fogadott a Starson ma.Csak nem tudom bemásolni.Valaki tud valamit?
Mátol nem lehet HM-et használni?Valami ilyesmi fogadott a Starson ma.Csak nem tudom bemásolni.Valaki tud valamit?
Mátol nem lehet HM-et használni?Valami ilyesmi fogadott a Starson ma.Csak nem tudom bemásolni.Valaki tud valamit?Most próbáltam zoommal, nekem működött.
Nekem is működik.Csak egy figyelmeztetést kaptam,hogy ez szabálytalan..........nem szeretném,hogy banoljanak
És ha HM1-em van?
A HM1 hivatalosan használható még vagy sem?Mert megy nekem de mintha arra figyelmeztettek volna,hogy nem engedélyezett........