nimga
Válasz abc123 kommentjére
2015. nov. 8. 20:14

hmm, mivel autobuyin volt beállítva nekem idáig, így el is feledkeztem erről a buyin ablakról - mintha tényleg ezen lett volna korábban a zoom asztalok száma, de ezen az új fajta ablakon én nem látok semmi ilyet...

abc123
Válasz nimga kommentjére
2015. nov. 8. 20:36

hmm, mivel autobuyin volt beállítva nekem idáig, így el is feledkeztem erről a buyin ablakról - mintha tényleg ezen lett volna korábban a zoom asztalok száma, de ezen az új fajta ablakon én nem látok semmi ilyet...
persze, ott írja a piros szövegben, hogy most egyesével kell belépned az asztalokra. ha 8 alkalommal a max-nál kevesebbel kezdesz egy asztalon, felviszed valameddig, aztán kilépsz, hogy visszaülj megint kevesebbel, akkor ezt csinálja x ideig (20 óra, ha jól emlékszem). csak azzal a buyin-nal enged vissza, amellyel valamelyik asztaltól leléptél. ezért tudsz csak egyesével beülni.

bencerhen
Válasz abc123 kommentjére
2015. nov. 8. 22:11

a sports fülön belül a sports preferences-nél másnál mutat vmi értelmeset?

player09
Válasz bencerhen kommentjére
2015. nov. 9. 8:18

Mátol nem lehet HM-et használni?Valami ilyesmi fogadott a Starson ma.Csak nem tudom bemásolni.Valaki tud valamit?

lecso10
Válasz player09 kommentjére
2015. nov. 9. 9:11

Mátol nem lehet HM-et használni?Valami ilyesmi fogadott a Starson ma.Csak nem tudom bemásolni.Valaki tud valamit?

Hol fogadott ilyen? Nyomj egy printScreen-t és mentsd le képbe és másold be ide.

abc123
2015. nov. 9. 9:15

Most próbáltam zoommal, nekem működött.

player09
Válasz Thomasson kommentjére
2015. nov. 9. 9:32

Nekem is működik.Csak egy figyelmeztetést kaptam,hogy ez szabálytalan..........nem szeretném,hogy banoljanak

danfiu
2015. nov. 9. 9:37

Ha nem frissited a hm2-t vagy a NC-t, akkor kiirja h nem hasznalhatod azt a verziot, de ha updateled, akkor nem fogja.

player09
2015. nov. 9. 9:49

És ha HM1-em van?

player09
2015. nov. 9. 14:42

A HM1 hivatalosan használható még vagy sem?Mert megy nekem de mintha arra figyelmeztettek volna,hogy nem engedélyezett........

Élő ügyfélszolgálat