Hi all!
Hova tudok support elleni panasz levelet írni?!
Kösz a válaszokat.
Pár napja nem indul nálam a stars, csak ha újratelepítem, és akkor is csak elsőre, utána újra vacakol. Észre vettem, hogy zárt környezetben mindig indul ( Avast vírusirtóm van ), de akkor nincs HUD. Mit kellene az avasttal csinálni, hogy minden jól működjön?
Pár napja nem indul nálam a stars, csak ha újratelepítem, és akkor is csak elsőre, utána újra vacakol. Észre vettem, hogy zárt környezetben mindig indul ( Avast vírusirtóm van ), de akkor nincs HUD. Mit kellene az avasttal csinálni, hogy minden jól működjön?
Hali, vannak a PS-en ilyen bounty builder tournamentek, de én nem látom őket a lobbyba. Ez miért van?
Az Online Events-nel megtalalod.
Szerettem volna befizetni Netelleről egy promó miatt de nem sikerült.Azt az üzenetet kaptam,hogy a Netelleres secure id-m nem jó és,hogy egy kétlépcsős azonosítás miatt valami Google hitelesítési kódot kér.Nekem ilyen nincs.Utána néztem a Googleben sincs ilyen beállítva se a Netelleren.Valaki ezzel kapcsolatban tudna felvilágosítást adni?
A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok! Csak nálam fagyott ki a kliens?
Hali, vannak a PS-en ilyen bounty builder tournamentek, de én nem látom őket a lobbyba. Ez miért van?
Ha rendelek bármit az FFP-ből akkor van szállítási költség?
Illetve, hogy lehet FPP-ket konkrét dollárra váltani?(nem ticket formában)