Jymaster111
Válasz Thomasson kommentjére
2015. nov. 29. 23:53

Hi all!

Hova tudok support elleni panasz levelet írni?!

Kösz a válaszokat.

kertitorp
2015. nov. 30. 14:01

Pár napja nem indul nálam a stars, csak ha újratelepítem, és akkor is csak elsőre, utána újra vacakol. Észre vettem, hogy zárt környezetben mindig indul ( Avast vírusirtóm van ), de akkor nincs HUD. Mit kellene az avasttal csinálni, hogy minden jól működjön?

kingofman
Válasz kertitorp kommentjére
2015. nov. 30. 16:04

Pár napja nem indul nálam a stars, csak ha újratelepítem, és akkor is csak elsőre, utána újra vacakol. Észre vettem, hogy zárt környezetben mindig indul ( Avast vírusirtóm van ), de akkor nincs HUD. Mit kellene az avasttal csinálni, hogy minden jól működjön?

cseréld le AVG-re

iKeksz
2015. dec. 1. 18:27

Hali, vannak a PS-en ilyen bounty builder tournamentek, de én nem látom őket a lobbyba. Ez miért van?

luckylucano
2015. dec. 1. 18:36

Az Online Events-nel megtalalod.

player09
2015. dec. 2. 21:53

Szerettem volna befizetni Netelleről egy promó miatt de nem sikerült.Azt az üzenetet kaptam,hogy a Netelleres secure id-m nem jó és,hogy egy kétlépcsős azonosítás miatt valami Google hitelesítési kódot kér.Nekem ilyen nincs.Utána néztem a Googleben sincs ilyen beállítva se a Netelleren.Valaki ezzel kapcsolatban tudna felvilágosítást adni?
A segítséget előre is köszönöm!

lumpi
2015. dec. 2. 23:18

Sziasztok! Csak nálam fagyott ki a kliens?

naggeri
Válasz iKeksz kommentjére
2015. dec. 2. 23:30

Hali, vannak a PS-en ilyen bounty builder tournamentek, de én nem látom őket a lobbyba. Ez miért van?

hmmm talán mert sztrájk alatt játszol?

Ollie
Válasz iKeksz kommentjére
2015. dec. 3. 0:10

Nincs beállítva valamilyen szűrő neked?

Fiatal
2015. dec. 3. 19:47

Ha rendelek bármit az FFP-ből akkor van szállítási költség?
Illetve, hogy lehet FPP-ket konkrét dollárra váltani?(nem ticket formában)

Élő ügyfélszolgálat