RegGeri
Válasz Fiatal kommentjére
2015. dec. 3. 20:28

Ha rendelek bármit az FFP-ből akkor van szállítási költség?
Illetve, hogy lehet FPP-ket konkrét dollárra váltani?(nem ticket formában)

Nincs szállítási költség, ami téged terhelne. Szerintem pénzre váltani nem lehet.

Aenima
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 3. 23:21

https://www.youtube.com/watch?v=gM6uhhRkpSk

Íme, az AmayaStars újabb Nagy Ötlete... :D Hurrrráááá!

Tir-X
Válasz RegGeri kommentjére
2015. dec. 4. 0:11

Nincs szállítási költség, ami téged terhelne. Szerintem pénzre váltani nem lehet.

Már hogyne lehetne. Storeban vannak bónuszok, körbe kéne nézni kicsit Fiatal :)

Fiatal
2015. dec. 4. 0:34

Köszi:-)

chapuisat
2015. dec. 4. 14:10

Most próbáltam regisztrálni a 888-ra de azt írja, h Mo-n már nem lehet. Ez komoly?

Jymaster111
2015. dec. 4. 14:47

Már régóta... De ezt miért a PS-es topicba írod ?

csiga19794
2015. dec. 4. 14:51

1000 FFP=10$
Aztán szintedtől függően vannak kedvezőbb ajánlatok pl.2250=25$.

Krejdül
2015. dec. 7. 18:41

Nép!
Arról bárkinek van bármi infoja, hogy a meglévő FPP-k a januári átállás után vajon ugyanannyit érnek-e majd a vip shopban? Értem ezt úgy, hogy érdemes lehet esetleg elhalasztani egy vásárlást januárra, vagy áremelés várható teszem azt az ajándékutalványok tekintetében?

BrenDoN
Válasz Krejdül kommentjére
2015. dec. 7. 18:50

Nép!
Arról bárkinek van bármi infoja, hogy a meglévő FPP-k a januári átállás után vajon ugyanannyit érnek-e majd a vip shopban? Értem ezt úgy, hogy érdemes lehet esetleg elhalasztani egy vásárlást januárra, vagy áremelés várható teszem azt az ajándékutalványok tekintetében?

Kevesebbet fognak érni, asszem 100 fpp fog 1usdnyi értéket kapni, de nem biztos, csak az, hogy magasabb szinteken megéri idén váltani, eredeti cikkben benne van ez tudtommal :)

Krejdül
Válasz BrenDoN kommentjére
2015. dec. 7. 19:26

Kevesebbet fognak érni, asszem 100 fpp fog 1usdnyi értéket kapni, de nem biztos, csak az, hogy magasabb szinteken megéri idén váltani, eredeti cikkben benne van ez tudtommal :)

Igen, ez világos, hogy dolcsira váltásnál kevesebb lesz az értéke, viszont én amazon utalványt szeretnék, mert az a dollárra váltásnál 33%-kal ér többet kb.

Élő ügyfélszolgálat