Sziasztok!
Starson mi ez az új VIP Step promó?
Mit kell teljesíteni?
Köszi
Egy szar , és amikor összejön csilingel....
Van most valamilyen deposit bónusz a starson? (Én nem láttam, de hátha csak vak vagyok :D )
Ha most épp nincs, szerintetek mikor várható?
Valami megabonus volt pár hete, de nem tudom, hogy van-e még
Ezek a promók a starson egyre inkább a le húzásról szólnak.Szerintem csak ezekre játszani teljesen felesleges.
Hát jah annyi értéket képviselnek hogy még az egyik legmocskosabb fajtájú hiéna, a pókerjátékos is már csak leszarja őket maximum :D
Azért azt nem gondoltam volna hogy egyszer eljutok oda hogy nem is vagyok rá kiváncsi hogyan szeretne a terem ingyen pénzt adni de a mostani 500$ allin-shootout 30000 indulóval kb a "lowest of the low" kategória
Sithek bosszúja
Azt most nagyon élik a starson hogy nagy sztekkel kiülnek és elmennek aludni,így szerzik meg a 3-4 helyeket emberek...20 embernél kiszállt a chipleader aztán 3. lett úgy hogy mi meg 2-3 órát szenvedtünk...mikor lépnek már fel ez ellen mint más termekben?? :D
Én ennek örülök 100% ban tudsz lopni.Multkor ps.fr- en 2 giga cl kb 240bb vel kiült top 15nél.És FT-n is úgy maradtak(elaludtak vagy valami:-) ) 6.-7. helyett szereztek...
Inkább örülj neki.Osztanak egy kis pluszt neked.
Ez ellen melyik teremben lépnek fel?
Nem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok írni a PokerStars kapcsán, de most egy kicsit megrendült a bizalmam.
Évek óta játszom hyper turbo husng-t PS-en, elég nagy mennyiségben. Öcsém tavaly kezdte, de most feküdt csak rá intenzívebben.
Kb. 3 hete jött az első pofon, amikor öcsém számláját zárolták 4-5 napra, mert egy játékos nem viselte jól, hogy mindketten üljük őt, így már írta nekem chatben, hogy jelenteni fog, amiért multiaccolunk. (arról ne is beszéljünk, hogy mellé mondott már olyanokat, hogy vannak rólam vásárolt kezei - ami ugye tilos -, meg pénzt fizetett egy magasabb téten játszó játékosnak, hogy engem elemezzenek közösen stb.) Nevettem rajta, úgy gondoltam, hogy nyugodtan tegye csak, a PS-nél minimális logikával is rájönnek, hogy sok értelme nem lenne évek óta tartó játék után nyitni egy számlát öcsém nevére, hogy utána alacsonyabb téten játsszak néhány száz game-et. (Az én számlámat amúgy nem zárolták ekkor)
Nos, ezt öcsém elmagyarázta nekik, megnyitották a számláját újra. Tegnapelőtt este megint zárolták a számláját, és jött a levél, mely szerint válaszoljon az olyan kérdésekre, hogy játszott-e már az én számlámon, milyen kapcsolatban áll velem, más hozzáfért-e az ő számlájához stb. Öcsém megint leírta gyakorlatilag ugyanazokat a dolgokat, gondolkoztunk, hogy mi a franc lehet ez már megint. Gyakorlatilag soha nem játszok az ő számítógépén, és ő sem az enyémen, hétvégén viszont nála játszottam a 100k-s VIP freeroll miatt kb. az utolsó 1 évben először, mert az én gépem rendszeresen újraindult. Megemlítettük nekik ezt is, hozzátéve, hogy láthatják, hogy abban a 3 napban nem is játszottam husng-ket, csak ezt a tornát nem szerettem volna kihagyni. Mellé nem értettem, hogy az én számlámat miért nem zárolják akkor. Nem kellett sokáig várnom, másnap délben két asztalon hypereztem, amikor befagyasztották, így nyilván buktam a beülőket.
Mindketten kaptunk egy újabb levelet, hogy olvassuk és fogadjuk el a PS felhasználási feltételeit, írjuk meg nekik, és akkor újra játszhatunk. Tesómnak mondtam, hogy ő írjon akkor csak ennyit hogy elfogadja, én viszont írtam egy hosszabb levelet, amiben kicsit kérdőre vontam őket, hogy mégis mi ez. Az ő számláját már délután aktiválták, az enyémre ma délutánig kellett várni. Megkaptam a 2 beülőt, erre szavam sem lehet. Viszont hozzátették, hogy az adataik azt sugallták, hogy a hétvégi játékon túl én többször játszottam öcsém számítógépén túl a számláján is, amivel ugye én 100%-ig tisztában vagyok, hogy nem történt meg. Pont ez az oka, amiért ide írok, mert nem tudom, hogy mégis mire véljem ezt az egészet? Lehet, hogy szimplán az események szerencsétlen sorozata, amit "nemes" husng ellenfelem indított el, de akkor is...
Eddig teljesen biztonságban tudtam a pénzemet PS-en, ezután viszont 50-60 beülőnél több valószínűleg nem nagyon lesz egyszerre a számlámon.
Gondoltam leírom ezt a kis kálváriát, főleg azoknak, akik egy háztartásban játszanak, vagy közös grinder lakásban éldegélnek. Ennyi lenne, bocs ha hosszú, de nem akartam semmit kihagyni, úgy éreztem, hogy megosztásra érdemes. GL Mindenkinek!
régen volt kezdeményezés talán 888 vagy everest pokeren...valahol olvastam nem emlékszem melyik teremben már...