Strong Teddy
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jan. 31. 15:38

NL2 CG-t nyomok általában, de ma sikerült szatoznom egyet a Sunday Stormre. Megragadom az esélyt :D a kérdésem az lenne, hogy láttam 2 óra late reg van, szerintetek mikor érdemes nevezni a versenyre?

illese
Válasz Strong Teddy kommentjére
2016. jan. 31. 15:49

NL2 CG-t nyomok általában, de ma sikerült szatoznom egyet a Sunday Stormre. Megragadom az esélyt :D a kérdésem az lenne, hogy láttam 2 óra late reg van, szerintetek mikor érdemes nevezni a versenyre?

Minél előbb főleg ha CG a fő játékod. Minél mélyebb a struktúra annál jobb neked...

Strong Teddy
Válasz illese kommentjére
2016. jan. 31. 15:53

Minél előbb főleg ha CG a fő játékod. Minél mélyebb a struktúra annál jobb neked...

Köszi a gyors választ, persze mondjuk nyomhatnék én 10 db 1$-os versenyt is, de azok meg nem motiválnak max a turbot bírom ki belőlük. :D

Sztarszoi
2016. jan. 31. 20:19

Valaki tudna adni egy működő linket ahol le tudnám tölteni a klienst?

musli25
2016. jan. 31. 22:33
arbalesthun
Válasz arbalesthun kommentjére
2016. jan. 31. 22:43

Másnak is crashel a lobby megnyitáskor?

szerk.: reinstall megoldotta

Visszaszívom, továbbra is crashel, már az újratelepítés sem oldja meg. Írtam supportnak, kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak...

d-_-b
2016. jan. 31. 22:51

Nekem is szarakodott egy ideig. Irtam supportnak. Valamit kuldeni kellett a ps mappabol, de nem oldodott meg. Aztan frissitettem win10re, azota nem volt ilyen bajom vele

arbalesthun
2016. jan. 31. 23:47

Az a probléma, hogy nekem win10 alatt van ilyen baj.

koviii
2016. febr. 1. 6:24

Visszaszívom, továbbra is crashel, már az újratelepítés sem oldja meg. Írtam supportnak, kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak...

Mit jelent pontosan a crashel? Játék közbe is van hogy szétkapcsol? Nekem is win10 van fent.
Nálam pokerstars működése leálllt hibaüzenetet dob és szétkapcsol néha csatlakozásnál, de ritkán játék közben is megörvendeztet.

arbalesthun
2016. febr. 1. 7:27

Update csík még betölt, aztán a kliens felvillan fehér ablakként és bezárul.

Élő ügyfélszolgálat