Hello Emberek!
Olyan problémám van, hogy nem enged a Pokerstars kártyáról beutalni (VISA).
Ez új ez a jelenség!Nálam van a hiba vagy más is járt így és elkezdett dolgozni egy balkáni banánköztársaság bürokratikus rendszere, hogy csak bizonyos csókos emberek zsebébe lehessen tömködni a pénzt?
Hello!
Olyan kérdésem lenne(lehet,hogy béna),hogy az új promóció(jacks or better)hogyan is működik?elég sokat játszom és egy darab pontot sem ad............
Hello!
Olyan kérdésem lenne(lehet,hogy béna),hogy az új promóció(jacks or better)hogyan is működik?elég sokat játszom és egy darab pontot sem ad............
Én ma próbáltam,nekem sem engedi. Skrill bankkártyás fizetésen keresztül sem.Most Direct transferrel utaltam skrillel,mindjárt kiderül skrillről engedi -e befizetni.
Update: Így engedte. Szóval Skrill számla,ott Direct transfer utalás skrillre,és skrillről közvetlenül nem kártyásan PS-re.
másnál is non stop leáll a kliens???:confused:
Nálam semmi gond.
az első elindított versenyen/sng-n/sat-on megdöglik... és nem egyszer hanem folyamatosan
megdöglött, bezárom, újraindít és megy mintha mi sem történt volna
Hello!
NL10 és annál magasabb limiteken adja csak a pontokat, Zoom-on is megy a dolog. Én eddig 1x pörgettem ki a 100 pontot, kaptam is kemény 1$-t.
Én ma próbáltam,nekem sem engedi. Skrill bankkártyás fizetésen keresztül sem.Most Direct transferrel utaltam skrillel,mindjárt kiderül skrillről engedi -e befizetni.
Update: Így engedte. Szóval Skrill számla,ott Direct transfer utalás skrillre,és skrillről közvetlenül nem kártyásan PS-re.
Sziasztok. Nálam az a gond hogy nyerő gépeztem és beadta a bónusz játékot, 1$os téten, erre lefagyott a játék kiírta:"Rendszerhiba lépet fel, kérjük próbáld később". Kiléptem pokerstars majd ujra be, megnyitottam a játékot és akkor már nem nyitotta meg a bónusz játékot. Szerintetek kapok ezért valamit ha írok supportnak? Mondanom se kell előtte 30$ már buktam azon a nyerőn.