Ebben igazad van.
Ha valaki csak a bónuszért tólja,akkor nagyon megéri azért az 1-2 dollárért.
Persze,ha valaki normálisan tólja és nem kimondottan a bónuszért játszik az tuti profitálni fog.
Hali,
Az előbb szerettem volna belépni, viszont nem sikerült, mert egy kellemetlen ablak fogadott, miszerint fagyasztva van a számlám. Írják, hogy emailben vegyem fel a kapcsolatot, ez meg is történt. Mással történt már ilyen, és ha igen mennyi időbe telt, mire megoldódott? Elég kellemetlen, mert egyrészt játszanék is, de a legnagyobb, hogy pénzem is van fent. Tudtommal semmi tilosat nem csináltam, ezért is érthetetlen, hogy mi akar ez lenni.
Érdekes.Nálam még soha nem volt ilyen.Ha irtál nekik gondolom hamar helyre teszik a dolgokat.
ez a jacks or better h működik? előbb volt színsorom és nem kaptam pontot, vagy miután kiesek azután íródik jóvá?
Szinsor elvileg rögtön 100 pont.
most nézem h szokás szerint nem írta h hol kell játszani csak némi keresgélés után
Csak akkor van cashout fee ,ha más devizaalapú skrill-re cashoutolok ,mint a ps-es? Vagy akkor is ,ha saját ps usd-ről átteszem saját ps euro-ra?
fee nincs, rosszabb az árfolyam cashoutkor, mintha előzőleg átváltod, legalábbis ez derült ki múltkor