Overcome85
Válasz 3Krisz3 kommentjére
2008. szept. 23. 0:53

Szia 3Krisz3!
Szerintem mindenképp írj a supportnak!Mostanában egy picit túl vannak terhelve a WCOOP miatt!Én játszottam és jelenleg is játszom hébe hóba a teremben és garantálom ,h a legjobb support-al ők rendelkeznek!Írd le pontosan mi történt és mikor és szerintem tuti kitaláltok vmit!

Amúgy a nevedről egy PokerStarsos Nl50 regular jut eszembe 3Kingme3!
Mindíg 24 sztalon játszik egyszerre!Ez azért nem gyenge!Mindíg rámegyek a vakjaira!:)

cake
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. szept. 23. 2:11

egy PokerStarsos Nl50 regular jut eszembe 3Kingme3!
Mindíg 24 sztalon játszik egyszerre!Ez azért nem gyenge!Mindíg rámegyek a vakjaira!:)

ja, ráadásul SH, milyen statjai vannak?

Overcome85
Válasz cake kommentjére
2008. szept. 23. 11:27

Ja ja SH!Nem tudok pontos statokat mivel a nem akar működni a PT3 a cash asztaloknál!Be sem importálja a hand-eket!Annyira nem zavar mert nem használok hud-ot!
De ha a humán PT-met kérdezed szerintem olyan 14/11-es ürge lehet!
Azon gondolkoztam ,h ugyebár 2 monitor működik de vajon 2 egér is működik egyszerre!Szerintem igen!Ha így van lehet ,h két ember játszik egy accountal!?
Meglehet nem?Stars VIP promója így jobban megéri nekik mivel nagyon teljesítmény függő!Ha eljutsz egy Supernova státuszig akkor már minden nagyon tuti és a dealt rendszer miatt FPP dömping van!És így nem is olyan nehéz elérni!
Ez csak egy feltevés!

High_TT
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. szept. 27. 21:27

Fpp

Mennyire nehéz itt 500 FPP-t összegyüjteni alacsonyabb limiteken mondjuk Nl10-en 5-6 asztal?

Admin
Válasz High_TT kommentjére
2008. szept. 27. 21:38

Idézet a PokerStars honlapjáról:

"Egy HűségPont (FPP) jár minden olyan leosztásban való részvételért, amelyben a rake összege eléri:

[*]a $0.40-t az $1/$2, vagy annál kisebb alapú No Limit / Pot Limit játékokban"
Sajnos mivel részpontot nem írnak jóvá, ezért a kisebb téteken viszonylag lassan gyűjthető össze az 500 FPP pont.

Chryss85
Válasz High_TT kommentjére
2008. szept. 27. 21:50

Mennyire nehéz itt 500 FPP-t összegyüjteni alacsonyabb limiteken mondjuk Nl10-en 5-6 asztal?

NL10 FR-en nekem 13k hand alatt jött ki az 500 FPP

Most akarod kezdeni itt a bónuszt?

Lev729
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. szept. 28. 19:17

Nekem NL10 SH, 4 asztalon kb. 15-20 pont jön óránként. Szóval mondjuk 6 asztalon gondolom 25 fpp/óra körül lehet, bár pontos számokat nem tudok mondani.

Littlemage
Válasz Lev729 kommentjére
2008. szept. 30. 0:59

Cashoutoltam 250 dolcsit MB-re most először. 60-at kiküldött azonnal, viszont a maradek 190-et azt 72 oran belul. Ez miért van? Csak először van ilyen? Asszem 60at depoztam be.

köszi

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 30. 1:21

Cashoutoltam 250 dolcsit MB-re most először. 60-at kiküldött azonnal, viszont a maradek 190-et azt 72 oran belul. Ez miért van? Csak először van ilyen? Asszem 60at depoztam be.

köszi

ez pont azé' van, mert amit befizettél azt azonnal visszakaphatod, a többire meg várni kell :) de egyébként sztem 72óránál tuti előbb emg fog jönni, nekem legutóbb kártyára is megjött annyi idő alatt (mondjuk azon néztem is egyet, főleg, hogy a 3ból 2 volt munkanap, mert szombat este kértem ki)

más: rilód bónusz itt milyen gyakran szokott lenni? júliusban kaptam egyet, azóta nem jött semmi. (igaz még annak is alig a felén vagyok túl)

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 30. 2:02

meg is jött a maradék is.

Élő ügyfélszolgálat