Sng PS
Helló! Szerintetek PS en 5-10 dolcsissng-n milyen a mezőny? Verhető? Egyáltalán megéri itt játszani?
Helló! Szerintetek PS en 5-10 dolcsissng-n milyen a mezőny? Verhető? Egyáltalán megéri itt játszani?
Én jelenleg Starson SNG-zok ilyesmi téteken és szerintem erősebb mint máshol!Ezért lépek!:)Nem azért mert kevés lennék hanem mert ilyen téten még nem sok hasznot hozok a vip promóból ezért inkább más vizekre evezek!Persze attól függ milyen a játékstílusod!
Szerintem ha Starson nyerő akarsz lenni $10+ mezőnyben akkor elég jó zónajátékosnak kell lenni ill ismerni kell a pf move-okat!Ha ez ok akkor nem okoz gondot a mezőny!
Remélem segítettem!
valaki tudna arról mondani valamit, hoyg ha packot nyer az ember, akkor ugye abban van szállás meg útköltség meg költőpénz is + ugye a bájin. a bájin egyértelmá, befizetnek, de a többit odaadják aztán intézd el magadnak vagy hogy megy? most olvasom a caribbean touron 2300 dodit számolnak költségre, abból lefoglalnak valami elnöki lakosztályt vagy mi? mert azt kicsit sokank érzem még a bahamákon is és ez így szinte minusz ev szerintem, ha muszáj ennyit elkölteni szállásra.
a support biztos készséggel válaszol :D
amúgy érdekes 1K utazásra (talán), 1K kajára (minek?) :D
valaki tudna arról mondani valamit, hoyg ha packot nyer az ember, akkor ugye abban van szállás meg útköltség meg költőpénz is + ugye a bájin. a bájin egyértelmá, befizetnek, de a többit odaadják aztán intézd el magadnak vagy hogy megy? most olvasom a caribbean touron 2300 dodit számolnak költségre, abból lefoglalnak valami elnöki lakosztályt vagy mi? mert azt kicsit sokank érzem még a bahamákon is és ez így szinte minusz ev szerintem, ha muszáj ennyit elkölteni szállásra.
-ev a fenét
adnak pénzt bulira,kajára,csajokra , elnöki lakosztály
érezd jól magad high stakes pro!
Megint van élő közvetítés az EPT-ről
PokerStars.tv Channels
én innen nézegetem
Volna egy hülye kérdésem:
A 'Get chips' buttont sehol sem találom. Hogyan tudok újratölteni?
sztem a zsetonokra kattintva. meg van auto reload is talan