kuruca
Válasz Thomasson kommentjére
2008. szept. 30. 22:49

Sng PS

Helló! Szerintetek PS en 5-10 dolcsissng-n milyen a mezőny? Verhető? Egyáltalán megéri itt játszani?

Ruin
Válasz kuruca kommentjére
2008. szept. 30. 23:05

Helló! Szerintetek PS en 5-10 dolcsissng-n milyen a mezőny? Verhető? Egyáltalán megéri itt játszani?

szerintem verhető.
én 6max 13 dolcsis turbókon játszottam sokat.
javaslom a sit n go stratégiákat az oldalról és a SharkScope - The Largest Online Poker Tournament Results Database oldalt ahonnan meg lehet nézni az ellenfelek statját

Overcome85
Válasz Ruin kommentjére
2008. szept. 30. 23:26

Én jelenleg Starson SNG-zok ilyesmi téteken és szerintem erősebb mint máshol!Ezért lépek!:)Nem azért mert kevés lennék hanem mert ilyen téten még nem sok hasznot hozok a vip promóból ezért inkább más vizekre evezek!Persze attól függ milyen a játékstílusod!
Szerintem ha Starson nyerő akarsz lenni $10+ mezőnyben akkor elég jó zónajátékosnak kell lenni ill ismerni kell a pf move-okat!Ha ez ok akkor nem okoz gondot a mezőny!
Remélem segítettem!

titcar
Válasz malacka001 kommentjére
2008. okt. 4. 19:58

valaki tudna arról mondani valamit, hoyg ha packot nyer az ember, akkor ugye abban van szállás meg útköltség meg költőpénz is + ugye a bájin. a bájin egyértelmá, befizetnek, de a többit odaadják aztán intézd el magadnak vagy hogy megy? most olvasom a caribbean touron 2300 dodit számolnak költségre, abból lefoglalnak valami elnöki lakosztályt vagy mi? mert azt kicsit sokank érzem még a bahamákon is és ez így szinte minusz ev szerintem, ha muszáj ennyit elkölteni szállásra.

cake
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 4. 20:18

a support biztos készséggel válaszol :D
amúgy érdekes 1K utazásra (talán), 1K kajára (minek?) :D

darklol
2008. okt. 4. 20:31

valaki tudna arról mondani valamit, hoyg ha packot nyer az ember, akkor ugye abban van szállás meg útköltség meg költőpénz is + ugye a bájin. a bájin egyértelmá, befizetnek, de a többit odaadják aztán intézd el magadnak vagy hogy megy? most olvasom a caribbean touron 2300 dodit számolnak költségre, abból lefoglalnak valami elnöki lakosztályt vagy mi? mert azt kicsit sokank érzem még a bahamákon is és ez így szinte minusz ev szerintem, ha muszáj ennyit elkölteni szállásra.

-ev a fenét

adnak pénzt bulira,kajára,csajokra , elnöki lakosztály

érezd jól magad high stakes pro!

titcar
Válasz darklol kommentjére
2008. okt. 4. 20:36

-ev a fenét

adnak pénzt bulira,kajára,csajokra , elnöki lakosztály

érezd jól magad high stakes pro!

nekem pluszabb ev lenne, ha inkább odaadnák azt a 2300 dodit és mondju knegyedéből megoldanám ... :)

Blatand
2008. okt. 4. 21:03

Megint van élő közvetítés az EPT-ről
PokerStars.tv Channels
én innen nézegetem

charg25
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 5. 13:00

Volna egy hülye kérdésem:

A 'Get chips' buttont sehol sem találom. Hogyan tudok újratölteni?

Littlemage
Válasz charg25 kommentjére
2008. okt. 5. 13:16

sztem a zsetonokra kattintva. meg van auto reload is talan

Élő ügyfélszolgálat