ivanesz
Válasz uav_online kommentjére
2016. szept. 15. 16:06

Ha starsról rendelek az milyen gyorsan jön meg Mo-ra? futár hozza vagy posta?

Posta 3hét kb.

spindel15
Válasz Thomasson kommentjére
2016. szept. 15. 20:35

A stars egy fos. Egy fos.

Wildcatfish
Válasz spindel15 kommentjére
2016. szept. 15. 21:53

Ez egy spam , spam , spam

Shokyu
Válasz Netrol kommentjére
2016. szept. 16. 0:47

Tudja valaki miért nem tudok 50$-nál nagyobb összeget egyben kiutalni a Skrill számlámra? Lehet ezt állítani valahol? Csak a Neteller lehetőséget adja meg ha 50$ feletti az összeg!

Amit írtak feljebb, az lesz az oka. Egy megoldás van esetleg: megírod a supportnak, hogy soha többé nem fogod a netellert használni, tiltsák le az ő oldalukon ezt az azonosítót, hogy többé PS-re ne lehessen fizetni vele. Ezek után a teljes összeget ki fogod tudni utalni Skrillre.

xieung
Válasz spindel15 kommentjére
2016. szept. 16. 13:22

Mi bajod ezzel a remek teremmel?

szroli
2016. szept. 16. 16:35

Én sem értem,hogy mi lehet a baja vele.

Netrol
2016. szept. 16. 21:35

PS egy aranybány, nem tudom mi lehet a baja vele!

RegGeri
Válasz Netrol kommentjére
2016. szept. 18. 11:49

A kliens teljes fagyásához még PT sem kell. Tegnap simán röppent anélkül is. Kísérletezek egyet a Windows kompatibilitási mód állításával.

RegGeri
Válasz Shokyu kommentjére
2016. szept. 18. 22:31

Amit írtak feljebb, az lesz az oka. Egy megoldás van esetleg: megírod a supportnak, hogy soha többé nem fogod a netellert használni, tiltsák le az ő oldalukon ezt az azonosítót, hogy többé PS-re ne lehessen fizetni vele. Ezek után a teljes összeget ki fogod tudni utalni Skrillre.

Vmiért a Neteller-t próbálja nyomni a Stars. Sosem fizettem be arról, nincs is Neteller-em, mégis azt ajánlgatja a PS kliens a kifizetés egy részére.

van Gerwen
Válasz RegGeri kommentjére
2016. szept. 20. 14:57

Amikor beléptem, lefagyott az egész, és természetesen elszállt minden beállítás, a lobby kinézet is átállt teljesen újra, ami engem roppant idegesített mindig is. Hogy kell visszaállítani a régi hagyományosra? Sehol sem találom.
Közben sikerült megoldanom, egy zseni vagyok.

Élő ügyfélszolgálat