Én is kezdek eltűnni a Stars-ról, még némi szotyira való aprót hagytam ott.
Az egész iparág épül le , de a stars még 1-2 piacról ki is vonult.
De szerintem is érzik szar van a palacsintába.
Bár az eredményüket nem látjuk lehet ha kevesebb játékos többet rakel , kevesebb visszatéritéssel akkor többet keresnek.
Sziasztok,
a "MEGA20" bónusz többször is igénybevehető? Rögtön az elején kihasználtam, de most is jött email a promócióról és a cashier/bonus ablakban is kétszer szerepel, mint lehetséges bónusz..
update: elolvastam a szöveget és ott van, hogy 4 héten keresztül, hetente egyszer használható.:)
Tehát, lehetséges, ha valaki nem tudná.:)
Jó neked! Nálam sehol semmi. :(
Andoroid 2.3.6 telefonomra nem tudom telepíteni az appot. letöltöm és amikor telepíteni szeretném azt írja hogy hiba a csomag megnyitásakor, 1 éve volt telepítve ezen a telon és most hogy raknám fel újra,nem sikerül. Valakinek valami ötlet?
Mai verzió nem lett egészen tökéletes, kis ablakban felugrik a szín a szám mellé, és naná hogy nem látszik. Vagy csak én szeretek a lekicsinyített ablakban játszani? A 4 színű pakli úgy ahogy segít, de úgy is elég gáz.
Mai verzió nem lett egészen tökéletes, kis ablakban felugrik a szín a szám mellé, és naná hogy nem látszik. Vagy csak én szeretek a lekicsinyített ablakban játszani? A 4 színű pakli úgy ahogy segít, de úgy is elég gáz.
Inkabb ezt a kartyat ajanlanam ilyen kis asztalhoz!
https://s1.rationalcdn.com/vendors/cms/assets/common/images/software/news/quasardeck.png
a másik teljesen jó volt ... eddig
3 év után játszottam újra a starson! ismét nem nyerte el a tetszésem! azt hiszem maradok az everesten! :)