misirulez
Válasz molylepke kommentjére
2016. okt. 21. 16:36

3 év után játszottam újra a starson! ismét nem nyerte el a tetszésem! azt hiszem maradok az everesten! :)

Nem is csoda!

bubo_rake
Válasz Thomasson kommentjére
2016. okt. 22. 13:28

tudja valaki hogy kell elmenteni a favoritokat, hogy ne tűnjön el az összes minden szájbabaszott frissítéskor?

WINAMAXDONK
2016. okt. 24. 2:35

Szegény bubó mindenkibe belemar a blogoknál senki sem segit neki.Én meg nem tudok segiteni.

molylepke
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. okt. 24. 7:36

eddig 15 spin and go-t toltam le a starson.. mindig a 2-szeres szorzót adta ki.. érdemes tolni :D

DodgerDex
2016. okt. 24. 7:41

3 év után játszottam újra a starson! ismét nem nyerte el a tetszésem! azt hiszem maradok az everesten! :)

Én szeretem a Starsot de én is maradok az everestnél :)

Egyébként mi volt a baj?

sztalin
2016. okt. 26. 12:29

Feljött a cardmatch-os promó, elindítottam, de nem jelenik meg, csak holdemnél, a promóban meg ezt írják:

CardMatch is available in Zoom and regular cash games at stake levels between $0.05/$0.10 and $1/$2 (Zoom) and between $0.05/$0.10 and $1/$2 (regular cash games). Other game variants, hands played at Play Money tables, in Heads-Up games, or hands played in any tournament format are not eligible.

Tir-X
Válasz sztalin kommentjére
2016. okt. 26. 15:03

Feljött a cardmatch-os promó, elindítottam, de nem jelenik meg, csak holdemnél, a promóban meg ezt írják:

CardMatch is available in Zoom and regular cash games at stake levels between $0.05/$0.10 and $1/$2 (Zoom) and between $0.05/$0.10 and $1/$2 (regular cash games). Other game variants, hands played at Play Money tables, in Heads-Up games, or hands played in any tournament format are not eligible.

Amit idéztél, azt szerintem úgy értik, hogy a regular cash game az a holdem cash game, és másban nincs a promó.
"Other game variants [...] are not eligible."

sztalin
Válasz Tir-X kommentjére
2016. okt. 26. 15:06

Amit idéztél, azt szerintem úgy értik, hogy a regular cash game az a holdem cash game, és másban nincs a promó.
"Other game variants [...] are not eligible."

Alighanem, mindenesetre furán fogalmaznak.

bubo_rake
2016. okt. 27. 14:20

eddig 15 spin and go-t toltam le a starson.. mindig a 2-szeres szorzót adta ki.. érdemes tolni :D

15-öt? és nem pörgetted ki a jackpotot? ez aztán a minta.
én általában 4 vagy 6 asztalon játszom és van, hogy negyedóráig csak duplázó van
ez de szar egy terem...

bubo_rake
Válasz DodgerDex kommentjére
2016. okt. 27. 14:27

Én szeretem a Starsot de én is maradok az everestnél :)

Egyébként mi volt a baj?

nem lehet, hogy csak ti ketten játszotok az everesten és megzavarodtatok, hogy itt vannak más ellenfelek is?

én is játszottam az everesten több mint 10 éve, 12 asztal full ring cg-t. de olyan elképesztően lassú volt még így is, hogy alig volt leosztás.
aztán benéztem vagy 4 éve sng-re, de ott meg azt nem lehetett kivárni, hogy összegyűljön egy 6max asztal.
gondolom azóta felpörgött rendesen és az akadémiás rake race-t is könnyedén meg lehet nyerni heti 3 óra játékkal.

Élő ügyfélszolgálat