valaki tudja hogy miben változott még a starson a VIP rendszer? a kaszinó játékokkal lehet szerezni VPP-t? vagy az csak terv volt?
koszi dan.
akkor kb azt tudja,mint a helper.
mert ezek is megvannak ott csak nem dinamikus az asztalszam meg a layout.
mondjuk en a helper beallitasoknal is nagyon vakon vagyok,siman lehet,hogy az is tudja :D
én is helpert hasznalok, szeretem, de ránézek akkor a table opt-re is. 2 egymás mellett futhat btw? a bb stackekről nem vagyok hajlandó lemondani :)
En hasznalok helpert meg TO-t is, mind2-t masra, sztem egymast jol kiegeszitik, amikre nekem van szuksegem
support
Sziasztok!
Tapasztalatotok szerint a support milyen gyorsan reagál általában emailben?
Szombat délután írtam nekik de azóta semmi válasz, jó tudom ünnepek...
Szóval még várjak nyugodtan ez normális? Elég sürgős lenne amúgy.. :(
Köszönöm ha válaszoltok!
Én is szombaton írtam nekik emilt, nekem sem jött még válasz. Meg a dodó sem, amit 6 napja fizettettem ki... Biztosan bekómáltak a szilveszteri Starsos bulin. :)
Lépjetek be a Full Tilt vip boltjába, tele van tök jó cuccal, és jóval olcsóbb is mint a stars-os, lehet hogy végkiárusítanak? :)
ne fesd az ördögöt a falra ruszki barátom! mert tarkón csapkodlak ;)
Egyebkent mar elinditottam egy eleg jo vonalat h kideritsem a dolgokat, ha lesz valami akkor ide beirom.
Sziasztok! Érdekes dolog történt velem ma. Tegnap előtt újra húztam a win10-et, 200GB szabad helyem volt ekkor a C:-n, miután mindent progit visszaraktam 175GB maradt. Ez mind szép és jó, de ma játszok a starson és a poker tracker 4 kiírja, hogy nincs több hely a HDD-n ezért leáll. Mondom nice, hova lett 175GB, futtatok minden szar tisztító progit, mondom hátha beszoptam valamit, de nem.
Kiderült, hogy a pokerstars fájljai között a Pokerstars.log.0 hízott meg 174Gb-ra, töröltem is egyből.
Találkozott valaki már ilyennel?