Ezügyben valami?
Igen, ugyan így jártam. :mad::mad::mad:Amióta töröltem a log file-t nem fordult elő újra.
Szerintetek a kisebb nevezésű hyper turbo MTT-ket megéri játszani? Gondolom ott már kisebbek a különbségek a struktúra miatt, és a rake-et is verni kéne.
ha jó range-l dolgozol persze hogy megéri! :)
Jó, mert nincs türelmem 7-8 órás tornákhoz, és képzett sem vagyok. Sok videót megnéztem, még progikat is próbálgattam, mégis folyamatosan buktam sng-ben (hyper), a cash meg sokkal nehezebb. MTT-hez meg nincs rollom, de néha játszanék.
próbáld ki a spin and go-t esetleg.. vagy azt már próbáltad? :)
Sziasztok!
Ez a DealJackpot hogyan is működik?Sajnos nekem eddig nem tiszta...
A segítséget előre is köszönöm!
Hi
Ez nano limitre elég nagy ****aság. Lényeg 7sárkánygömbbért(0.07c) pötyögsz egyet és kapsz érte X jutalmat. +, ha valaki nyer és játszottál előtte 12 órában akkor szétosztják az 50% a Jackpotnak. Ez 100.000 nél kb. 1$ stb. Ha lefeded és napi kettőt játszol akkor biztos kapsz lét, ami jó...
Ez a kártyakirakósdis is hatalmas promóció, mindennap megdob kemény 20 centtel. :D Ráadásul amúgy is mínuszban jön ki, mert minél gyorsabban akarom kigyűjteni NL2 zumon, így sokszor 100 bébés open tövekkel operálok.
...minél gyorsabban akarom kigyűjteni NL2 zumon, így sokszor 100 bébés open tövekkel operálok.