Fredaster007
Válasz Thomasson kommentjére
2017. ápr. 23. 9:54

Engem sokkal jobban bánt ennél, hogy nincs Heads up cash game lehetőség.
Rendre találtam olyan játékosokat akiket ki lehetne fosztani de szerencsés esetben is csak 3-4 handet tudok játszani mert jönnek a többiek.... :(
A kifizetés befizetés kérdést én úgy oldottam meg, hogy mastercardról be, és banki átutalással takarékszámlára ki.
Bár nálam hó elején engedte még a Netellert.

ivanesz
Válasz BaDBeaTDonKY kommentjére
2017. ápr. 23. 9:55

Van!?:)

Fredaster007
2017. ápr. 23. 10:38

Van amikor egy kevés akad :$

BaDBeaTDonKY
2017. ápr. 23. 13:19

nem úgy volt hogy a banki átutalást is megszüntetik? vagy csak a felutalást? kifizetni lehet? :O

Fredaster007
2017. ápr. 23. 14:30

Mindjárt megkérdezem tőlük :D De szerintem a kiutalás az megmarad.

Fredaster007
2017. ápr. 23. 15:14

Hello Gábor,

Thanks for contacting us.

To see your available withdrawal options, please go to the Cashier and follow the steps to initiate a withdrawal.

Once you click on a specific withdrawal method, you will be able to read more information about it and still have the option to continue or exit the withdrawal process.

For your convenience, here is a full list of options available to customers from your country:

- CFT eligible* VISA, Entropay VISA & Mastercard
- Direct Bank Transfer
- Wire

*CFT (Credit Funds Transfer) eligible: cards that allow incoming credits

Please note that withdrawal options displayed in your Cashier may vary and some restrictions may apply.

Should you need any further information, please do not hesitate to contact us.

Regards,

Viktar T
Stars Payment Services

Szóval a banki átutalás elérhető.

sztalin
2017. ápr. 23. 20:29

próbáltam a plo spint, igaz csak az 1$-ost, egész jó :), és 50bb-ről indul, teljesen játszható, az ellenfelek is iszonyat birkák

Fredaster007
2017. ápr. 23. 21:51

ps-en csak a hülyéknek adja.... any2val szétmákolok mindentkit aztán a verseny végén visszakapom. annyira nem vagyok hülye hogy szépet nyerjek, csak hogy anyámat szidják érte a versenyek elején meg közepén... ps tuti beskatulyáz aha fred szidott, meg csak szar 50$-t fizet be ha nyer 100-at kiveszi jólvan kis****** nem nyersz te itt semmit :D :D :D így megy ez :D

titcar
Válasz RegGeri kommentjére
2017. ápr. 29. 19:04

a hónap végéig nem teljesített vip step az nullázódik hó végén? tehát ha a következő coin adagig 90%on áll a kedves juzer, akkor az kuka?

Tir-X
Válasz titcar kommentjére
2017. ápr. 29. 19:20

a hónap végéig nem teljesített vip step az nullázódik hó végén? tehát ha a következő coin adagig 90%on áll a kedves juzer, akkor az kuka?

A felét jóváírják.

Élő ügyfélszolgálat