feri78
Válasz Tir-X kommentjére
2017. ápr. 29. 19:31

A felét jóváírják.

Pontosabban a 90%-nak a felét.

PenguinTea
Válasz Thomasson kommentjére
2017. ápr. 30. 10:55

Ez a -85% rakeback akkor mikortól is lép életbe?

torzon
Válasz PenguinTea kommentjére
2017. ápr. 30. 11:01

Egy adott VIP szintet meddig is kell teljesíteni ma itteni idő szerint? Hajnal 6?

PenguinTea
Válasz torzon kommentjére
2017. ápr. 30. 11:04

Egy adott VIP szintet meddig is kell teljesíteni ma itteni idő szerint? Hajnal 6?

Azt hiszem azt majd ma kiírja később ha a pontjaidhoz kattintasz.

Cshősz
Válasz torzon kommentjére
2017. ápr. 30. 11:38

igen

Piroslapos
Válasz Cshősz kommentjére
2017. ápr. 30. 21:54

PS a legjobb fél év letiltás után feloldottam az eredeti nicckem a másik 10 mellett és azonnal győzelemmel és óriás programmal tértem vissza :)):)):))

BaDBeaTDonKY
2017. máj. 7. 22:24

az hogy lehet hogy még mindig játszanak cseh játékosok az oldalon!? ma is láttam vagy ötöt.. nem úgy volt hogy ki lettek ba...va?:confused:

BLUFF
2017. máj. 14. 13:15

Sziasztok,

Jól értelmezem, hogy magasabb VIP szinten gyorsabban gyűlnek a starscoinok is?

hateAllMss
2017. máj. 14. 13:28

Persze.

Adamsky9
2017. máj. 15. 11:29

Sziasztok!

Van egy nem kis gondom PS-en a kifizetéssel. A bifizetési bónusz miatt regisztráltam, a vége felé elég rosszul ment a játék, felcsesztem magam, és kikértem a teljes összeget skrillre, arról is fizettem be. Ez 11 napja történt. Azóta a kifizetésem a függő kifizetések között van pirossal, nem tudom visszavonni, semmit sem tudok vele csinálni. Megjegyzésnek alul csillagozottan ott van, hogy irjak a security@starsaccount email címre. Természetesen irtam, nem is egy levelet, sőt az összes létező címre elküldtem a panaszomat már többször is. Azon kívül, hogy auto visszakapom, hogy elküldtük üzenetét a megfelelő helyre, semmilyen érdemleges választ nem kapok. Nemrég irtam nekik, hogy a továbbiakban magyarul szeretnék kommunikálni, mert az angol support b@szik visszairni bármit is. Elkeserít, és mélységesen felháborít ez a hozzáállás. Nem épp 100 dollárról van szó, és komolyan kezdek aggódni a pénzem miatt. Mikor regeltem, azt olvastam, hogy ez a legmegbízhatóbb terem, nahát én azt tapasztalom, hogy ez totál nincs így. Járt már valaki így, mi lehet a megoldás ? Milyen dolog az, hogy nem jutok a pénzemhez, és válaszra sem méltatnak, hogy mi történik ?

Élő ügyfélszolgálat