A felét jóváírják.
Ez a -85% rakeback akkor mikortól is lép életbe?
Egy adott VIP szintet meddig is kell teljesíteni ma itteni idő szerint? Hajnal 6?
Egy adott VIP szintet meddig is kell teljesíteni ma itteni idő szerint? Hajnal 6?
PS a legjobb fél év letiltás után feloldottam az eredeti nicckem a másik 10 mellett és azonnal győzelemmel és óriás programmal tértem vissza :)):)):))
az hogy lehet hogy még mindig játszanak cseh játékosok az oldalon!? ma is láttam vagy ötöt.. nem úgy volt hogy ki lettek ba...va?:confused:
Sziasztok,
Jól értelmezem, hogy magasabb VIP szinten gyorsabban gyűlnek a starscoinok is?
Persze.
Sziasztok!
Van egy nem kis gondom PS-en a kifizetéssel. A bifizetési bónusz miatt regisztráltam, a vége felé elég rosszul ment a játék, felcsesztem magam, és kikértem a teljes összeget skrillre, arról is fizettem be. Ez 11 napja történt. Azóta a kifizetésem a függő kifizetések között van pirossal, nem tudom visszavonni, semmit sem tudok vele csinálni. Megjegyzésnek alul csillagozottan ott van, hogy irjak a security@starsaccount email címre. Természetesen irtam, nem is egy levelet, sőt az összes létező címre elküldtem a panaszomat már többször is. Azon kívül, hogy auto visszakapom, hogy elküldtük üzenetét a megfelelő helyre, semmilyen érdemleges választ nem kapok. Nemrég irtam nekik, hogy a továbbiakban magyarul szeretnék kommunikálni, mert az angol support b@szik visszairni bármit is. Elkeserít, és mélységesen felháborít ez a hozzáállás. Nem épp 100 dollárról van szó, és komolyan kezdek aggódni a pénzem miatt. Mikor regeltem, azt olvastam, hogy ez a legmegbízhatóbb terem, nahát én azt tapasztalom, hogy ez totál nincs így. Járt már valaki így, mi lehet a megoldás ? Milyen dolog az, hogy nem jutok a pénzemhez, és válaszra sem méltatnak, hogy mi történik ?