köcsögpokerstars
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. aug. 7. 6:07

olyan szinten oktatja ezt a mezőnyt! ellenfele sincs :)

van Gerwen
Válasz köcsögpokerstars kommentjére
2017. aug. 7. 6:14

Viccjáték ez amúgy, nem elég, hogy minden körben tövön van valaki, még megadót is talál. :D Közben HU-ban, valószínű meg fogja rántani, a szurkolásért aztán ne felejtse el a mitát küldeni.

köcsögpokerstars
Válasz Thomasson kommentjére
2017. aug. 7. 6:18

wow! gyönyörű játékkal behúzta az öreg! szép volt:)

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. aug. 7. 6:19

Őrület, téboly, ahogy a félnótás barátod mondaná!

köcsögpokerstars
2017. aug. 7. 6:21

másfél óra alatt lezúzta a teljes mezőnyt! mesébe illő végjátékkal! ennél nem kell több! ez jó végszó :)

csiga19794
2017. aug. 7. 12:15

Lol! Most olvasom! Kösz a szurkolást:)

köcsögpokerstars
2017. aug. 7. 12:25

én az elejétől néztelek és szurkoltam! :)

zo12345li
2017. aug. 8. 13:55

Vicc ez a ládás cucc. Azt ígérték, hogyha megcsinálok 4 ládát egy nap akkor valami rohadt nagy jutalmat kapok, erre a 4. ládában fele annyi volt kb mint az előzőekben. Mondjuk nem mintha osztana-szorzna az a pár stars coin. Majdnem az is jobb lenne ha nem lenne semmi.

köcsögpokerstars
2017. aug. 8. 14:30

szívemből szóltál! idegesítő én pl a kék ládában kaptam 150 coint a barnában meg 26-ot közben ahhoz 4x annyi pontot gyűjtöttem ez is mi?

csiga19794
2017. aug. 8. 14:59

Vicc ez a ládás cucc. Azt ígérték, hogyha megcsinálok 4 ládát egy nap akkor valami rohadt nagy jutalmat kapok, erre a 4. ládában fele annyi volt kb mint az előzőekben. Mondjuk nem mintha osztana-szorzna az a pár stars coin. Majdnem az is jobb lenne ha nem lenne semmi.

Szó sincs semmi nagy jutalomról! Ha megcsinálsz egy nap 4 ládát,akkor a következő ládához ugrasz,amihez még több pontot kell gyűjtened. De tökmind1,mert kb 5% rb lesz az is.

Élő ügyfélszolgálat