köcsögpokerstars
Válasz Thomasson kommentjére
2017. aug. 9. 18:13

ilyen létezik? nekem a legkevesebb 19 stars coin volt és 1$ ilyen keveset hogy adhatna? nem létezik...

köcsögpokerstars
Válasz Taz kommentjére
2017. aug. 9. 18:14

told többet és akkor kapsz barna ládákat is! ott talán jut neked 40-50 stars coin is! néha napján :D

TheHUNuT9s
2017. aug. 9. 19:35

Én most már a nagyon sokadik ládát nyitom zsinorban amiben nincs semmi csak néhány stars coin meg boost pontok a következő ládához.

crazy3317
2017. aug. 9. 22:24

Max Silver és a Spin and go Max

"Tried the latest @PokerStars offering, Spin N Go Max, 20 hands before flipping, 9% rake and blinds go up every 3 hands. Disgrace to my name"

sztalin
2017. aug. 9. 22:52

Játszottam egy ilyen szart, 1$, 5 ellenfél, nyertem 1,5$-t mert első lettem. Még a spin n go is 2-t ad legalább, 3 ellenfélnél

köcsögpokerstars
2017. aug. 9. 23:08

az úgy korrekt! biztos akkora fishek voltak hogy csak ennyi járt :D

JociBalboa
Válasz sztalin kommentjére
2017. aug. 10. 0:29

Játszottam egy ilyen szart, 1$, 5 ellenfél, nyertem 1,5$-t mert első lettem. Még a spin n go is 2-t ad legalább, 3 ellenfélnél

ilyen roival hiba ha csak egyet toltál :cool:

zo12345li
2017. aug. 10. 1:42

Az azért érdekes, hogy úgy reklámozzák a ládákat, hogy személyre szóló jutalmak vannak benne. Valami hiba csúszhatott a rendszerbe, mert úgy látom azt hiszik, hogy a Stars Coinnak jobban örülök, mint a kp-nak.
Na mind1, én is nyomtam egy iylen MAX-ot. 9% fee-nek nem lehet ellenállni egy jó kis kicsapóson.
Én is megnyertem 5 emberből (1 dolláros tét), és rá kellett böknöm egy jutalomra a végén 3 közül, az lett az enyém. 2$/3.5$/3.5$
Sikerült bemákolni a 3.5 dollárt. A szerencsés kezemet. A 1.5 dollár tényleg nagyon csúnya.

pilotkex
2017. aug. 10. 7:42

Undorító lehúzás ez a spin max!
Pamkutya új száma pont ráillik.
Ennél sokkal pluszosabb bármilyen rulettet tolni!
Egyet mákoltam, az kiegyenlítette a többit, elég is volt. Nincs olyan profi holdemes, aki egálra kihozná hosszabb távon.
A ládákban meg továbbra sincs semmi! 1x kaptam 13 dollárt, pedig elég sokat nyitok.
Egyre hányingerebb a PS.

köcsögpokerstars
2017. aug. 10. 9:08

és ez nem lesz jobb! egyre csak rosszabb dolgok jönnek.....

Élő ügyfélszolgálat