sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2017. nov. 7. 9:04

Ad 50 dollárt, plusz 15 kaszinóbónuszt is adott külön, kb azt a 15-öt bukom vissza

Lesz 50 dollárom, már statisztikailag

köcsögpokerstars
2017. nov. 8. 9:40

komolyan viccek ezek a ládák nyitogatom most a barnákat és 60 meg 70 stars coin a kéknél adott 30-40-et.. pedig itt sokkal több pontot kigyűjtök... mekkora átba....s....:mad:

sztalin
2017. nov. 8. 9:53

cserébe hozzád is hozzádvágtál a szerencsekerekes 50 dodót, nem? nekem az minimum 1 havi rake

köcsögpokerstars
2017. nov. 8. 10:08

engem az nem érdekel! én csak pókerezek! régen ruletten eltoltam pár ezer dodót azóta inkább bele sem kezdek az ilyesmibe.....:mad: de az hogy ennyi ládát nyitok és csak stars coint ad azt is keveset dollár az 0.. ne is várjak...

sztalin
2017. nov. 8. 10:22

figyu, elindítod a szerencsekereket, felteszed az 5 dodót, aztán autoplay, el kell még fogadgatni a bónuszokat, ennyi, fél óra alatt megvan :)

köcsögpokerstars
2017. nov. 8. 10:23

elvből nem játszom már ilyeneket! tök minden lenne e profit félek hogy belemerülnék megint! érted ruszki barátom!?

köcsögpokerstars
Válasz sztalin kommentjére
2017. nov. 8. 10:24

mindegy* bocsi elírtam itt mérgemben ....

sztalin
2017. nov. 8. 10:36

ÖNURALOM

ez mindennek az alapja!

lebegjen egy nagy EV felirat a szemed előtt, ha pluszos, csinálod, ha nem akkor nem

csak hogy dicsekedjek, összenyerőgépeztem az utóbbi időben vagy 700 dollárt a pokerstarsos promókon, csak akkor játszottam amikor kellett

köcsögpokerstars
2017. nov. 8. 10:42

hát jó neked! irigyellek! írhatok neked privátot tesó!?

sztalin
Válasz köcsögpokerstars kommentjére
2017. nov. 8. 10:50

bátran

Élő ügyfélszolgálat