sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2017. nov. 10. 19:29

alt-printscreen -t érdemesebb nyomni, szerintem túl nagy volt a kép és bekicsinyítődött, mert az egész asztal rajta van

köcsögpokerstars
2017. nov. 11. 7:38

sztalin elvtárs mindenre tudja a választ! mikor írod a blogot öreg?

hamond
2017. nov. 12. 11:43

sziasztok nem tdok angolul es valamiert nemtudok befizetni strsra valaki esetleg tudna segiteni hogy ez mit jelent:this bank card number is already linked to .please email address zzzfreemail.hu in order to make your nputpayment,please input the email address in the corresponding field

köcsögpokerstars
2017. nov. 12. 13:51

google fordító a barátod

Tir-X
Válasz hamond kommentjére
2017. nov. 12. 15:15

sziasztok nem tdok angolul es valamiert nemtudok befizetni strsra valaki esetleg tudna segiteni hogy ez mit jelent:this bank card number is already linked to .please email address zzzfreemail.hu in order to make your nputpayment,please input the email address in the corresponding field

Azt jelenti, hogy multiaccolni próbálsz :P

Ez a bankkártya már xy-hoz be van kötve.

zo12345li
2017. nov. 14. 11:17

Nem is értem, hogy sokszor ezen a fórumon is írták, hogy milyen jó a pokerstars ügyfélszolgálata. Szerintem már az is nevetséges a többihez képest, hogy nincs élő chat. De most is amit művelnek... Tényleg, ha lenne bármilyen elfogadható alternatíva, biztos sokan máshol játszanának. Miért nem tudják a többiek lemásolni a szoftvert, nem értem. Olyan bonyolult programozási feladat ez?
Na de vissza a mostani történethez. Ki akartam fizetni még péntek délben egy kis összeget, erre kb 36 óra múlva küldtek egy e-mailt, meg jelezték a lobbyban, hogy nem fizetik ki, keressem meg őket, mert más helyről vagyok bejelentkezve, mint ami az accounthoz tartozik. Válaszoltam is rá pár óra múlva, azután vasárnap este megint írtam, hogy kellene a pénz, mikorra várható a kifizetés. Mert annyi történt csak, hogy más országban vagyok, ezt leírtam, nem tudom mit kell ezen vizsgálni ennyit. Az mondjuk vicces, hogy addig, amíg nem akarok kifizetni addig nem olyan nagy probléma nekik, mert termelem a rake-t. Tehát bárki átjátszhatja a pénzem mondjuk, de így hogy ki akartam fizetni rögtön probléma lett. Aztán utána olvastam, hogy akár 48 óra is lehet a biztonsági ellenőrzés, de tegnap este már az is letelt, írtam tegnap a sima supportnak, onnan se kaptam választ. És így reklámozzák: "A PokerStars ügyfélszolgálati csapata a nap 24 órájában rendelkezésedre áll..." Ja, majdnem.

köcsögpokerstars
2017. nov. 14. 11:27

mi a nicked? ha nem titok... majd én megmondom termelsz e elég rake-t öregapa.. :)

zo12345li
Válasz köcsögpokerstars kommentjére
2017. nov. 14. 11:40

mi a nicked? ha nem titok... majd én megmondom termelsz e elég rake-t öregapa.. :)

Hát nem sokat teremelek, úgyhogy lehet karácsony előtt, akkor nem várhatok választ tőlük.

sztalin
2017. nov. 14. 11:56

mindig a kifizetésnél jönnek a bajok, de az összes terem ilyen

köcsögpokerstars
2017. nov. 14. 12:58

persze befizetni lehet bármennyit 2 millió$-t is akkor nem kérnek dokumentumokat akkor nem érdekli őket valós személy vagy e meg stb csak ha leutalsz érdekes azért.. ezt is lehetne vizsgálni...

Élő ügyfélszolgálat