hogy felhúzzanak és elbukd a bankrollod :D
Na megtaláltam:
"Thank you for contacting Juicy Stakes, if you do not have a utility bill or bank statement in your name. You may send us anyone of the following: A letter from your doctor , a magazine subscription an invoice etc. Any legal document that has your name , registered address and dated within the last 2 months."
És nem fogadták el az egy nappal korábban készült lakcímkártyát, az nem volt elég hivatalos nekik, de egy levél a doktortól az mindent visz. LOL
másik lehetőség ha van megbízható ismerősöd az oldalon és ő tud leutalni átjátszod neki és meg van oldva.. vagy pénzküldés.. az még egyszerűbb ezer lehetőség van....
Ha kenyérre kellene akkor megoldanám transfer-neteller cserével, hála az égnek nem arra kell.
100BI profitonként le szoktam markolni a kesst.
Igazából csak az eljárás ami felbosszant.....pöts se tudja pontosan hanyadszorra, de még mindig nem jegyezték meg az adataimat?? :-D :-D
---Ismétlés a tudás atyja--- :-D Ha így folytatják qrva okosak lesznek :-D
GLGL
remélem hozzáférsz :) nekem is volt ilyen már pár oldalon betclic... bwin stb.. érdekes dolgok ezek volt hogy a bwinen 1 hónapukba telt elfogadni a személyim hátuljáról készült képet esküszöm napi 10x küldtem el ugyanazt a képet és 1 hónap után fogadták el pedig nem csináltam másik képet ugyanazt küldtem el napi 10x azaz kb 300x... vicc...
dicsekedni szeretnék; volt ma egy olyan küldetésem, hogy "játssz egy legalább 4x spin n go-n", tizenötödjére már sikerült is!!!
kedvel téged a stars barátom :)
leginkább az RNG
sportfogadással próbálkoztál már?
csakis a magyar válogatott ellen :)