Hello! Pocketfives-on 12.17.ei az utolsó trackelt eredményem. Ez normális, h 12.22.ei és 12.24.ei még nincs trackelve, pedig már más tagoknak vannak fenn akkori eredményei?
Szilveszterkor ilyet is dobnak:
Akkor téged szeret. :D Nekem 30-50 coinokat dobál ugyanez a láda. A kíhívás cashen 3. leosztás dáma poker, nl25-ön adott érte 2$-t.... első leosztás téli verseny alacsonyon. jj vs j8 vs qq. flop j 84... mindegyik all in megy adom top szettel, river q..... qq a lap aminél jobban egyet se utálok. Nekem sose tart ki,ellenem mindig. Szeretem a ps-t. EGY BALTÁVAL.TARKÓN.CSAPNI:TELJESERŐBŐL :D
Szilveszterkor ilyet is dobnak:
Dear jacsa85,
Congratulations on winning a milestone prize in tournament 2157454341, Winter Series - New Year's Eve Magic Freeroll, Over $15,000 Added!. You received the following prize(s):
* $22 Magic Winter Series kupon
Congratulations!
Thank you for participating.
Akkor téged szeret. :D Nekem 30-50 coinokat dobál ugyanez a láda. A kíhívás cashen 3. leosztás dáma poker, nl25-ön adott érte 2$-t.... első leosztás téli verseny alacsonyon. jj vs j8 vs qq. flop j 84... mindegyik all in megy adom top szettel, river q..... qq a lap aminél jobban egyet se utálok. Nekem sose tart ki,ellenem mindig. Szeretem a ps-t. EGY BALTÁVAL.TARKÓN.CSAPNI:TELJESERŐBŐL :D
most vetettem számot, idén is átvertek párezer dollárral - asszem
az egész terem egy hulladék
most vetettem számot, idén is átvertek párezer dollárral - asszem
még mindig a legnagyobb terem a legjobb kínálat is itt van a szuper szoftverről ne is beszéljünk persze mindig lesznek akik szidják és nem szeretik de akkor nem kell az oldalod játszani ennyi egyszerű lehet menni a partyra ahol 0 a szoftver meg stb