Sziasztok
A pokerstarson lehet valamilyen HUD ot használni? (holdem managert vagy pokeroffice-t)
Csúcsidőben kb hányan vannak cashgame asztalokon?
Csúcsidőben kb hányan vannak cashgame asztalokon?
Évekkel ezelőtt mintha halottam volna valahol, hogy a HUDokat kitiltotta a terem, ezzel kapcsolatban, most mi a helyzet?
Meglátásod szerint, jelenleg, hol van a leggyengébb mezőny NL50-NL100 cashgameben (azon termek közül ahol párasztal mindig van)?
Évekkel ezelőtt mintha halottam volna valahol, hogy a HUDokat kitiltotta a terem, ezzel kapcsolatban, most mi a helyzet?
Meglátásod szerint, jelenleg, hol van a leggyengébb mezőny NL50-NL100 cashgameben (azon termek közül ahol párasztal mindig van)?
Köszi a segítséget.
Még egy kérdés eszembe jutott. Említetted, hogy a PPI ben vannak ázsiaiak. A kínaiak hol online pókereznek még? Nekik olyan termük van ahol csak kínaiak játszhatnak?
Volt egy citromailes Moneybookerses számlám, a Skrill létrejöttekor lecseréltem gmailre. Tavalyelőtt decemberben az egyik kifizetés alkalmával szerencsére időben észleltem, hogy ismét a már nem létező, citromailes számla szerepel a pokerstarsos Skrill kifizetési opciónál. Jeleztem, blokkolták. Egy befizetés megejtése után ismét a gmailes szerepelt. Tavaly decemberben ismét a régi számla szerepelt azzal a különbséggel, hogy nem tudtam volna rá véletlenül sem kifizetést végrehajtani, mivel blokkolva volt...Ismét a befizetés oldotta meg a problémát. Valakivel történt már hasonló? Mi lehet az oka ennek? Eléggé frusztráló, főleg, hogy a support nem válaszol a levelekre, nekem kell kitalálnom, hogy mi a megoldás...