Avanindra_Dawedawe
Válasz Thomasson kommentjére
2018. jan. 2. 12:54

Sziasztok

A pokerstarson lehet valamilyen HUD ot használni? (holdem managert vagy pokeroffice-t)

Avanindra_Dawedawe
2018. jan. 2. 12:56

Csúcsidőben kb hányan vannak cashgame asztalokon?

ria05
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2018. jan. 2. 12:59

Csúcsidőben kb hányan vannak cashgame asztalokon?

Kinyitod a szoftvert és megnézed. :mad:

Avanindra_Dawedawe
Válasz ria05 kommentjére
2018. jan. 2. 13:24

Évekkel ezelőtt mintha halottam volna valahol, hogy a HUDokat kitiltotta a terem, ezzel kapcsolatban, most mi a helyzet?

Avanindra_Dawedawe
Válasz ria05 kommentjére
2018. jan. 2. 13:30

Meglátásod szerint, jelenleg, hol van a leggyengébb mezőny NL50-NL100 cashgameben (azon termek közül ahol párasztal mindig van)?

feri78
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2018. jan. 2. 16:25

Évekkel ezelőtt mintha halottam volna valahol, hogy a HUDokat kitiltotta a terem, ezzel kapcsolatban, most mi a helyzet?

https://www.pokerstars-ff.eu/poker/room/prohibited/

rögtön kapni fogsz egy levelet ha tiltott szoftvert használsz

Arsenal0717
2018. jan. 2. 16:39

Meglátásod szerint, jelenleg, hol van a leggyengébb mezőny NL50-NL100 cashgameben (azon termek közül ahol párasztal mindig van)?

Itt olyan kb nl200-ig kellő tanulással azert verhető mezőny van még.
Gyengébb mezőnyt kisebb termekben (pl PPI) találsz az ázsiaiak miatt, de ott nincs rendszeres játék.

Avanindra_Dawedawe
2018. jan. 3. 9:13

Köszi a segítséget.

Avanindra_Dawedawe
Válasz Arsenal0717 kommentjére
2018. jan. 3. 10:01

Még egy kérdés eszembe jutott. Említetted, hogy a PPI ben vannak ázsiaiak. A kínaiak hol online pókereznek még? Nekik olyan termük van ahol csak kínaiak játszhatnak?

Hachiko
2018. jan. 3. 16:49

Volt egy citromailes Moneybookerses számlám, a Skrill létrejöttekor lecseréltem gmailre. Tavalyelőtt decemberben az egyik kifizetés alkalmával szerencsére időben észleltem, hogy ismét a már nem létező, citromailes számla szerepel a pokerstarsos Skrill kifizetési opciónál. Jeleztem, blokkolták. Egy befizetés megejtése után ismét a gmailes szerepelt. Tavaly decemberben ismét a régi számla szerepelt azzal a különbséggel, hogy nem tudtam volna rá véletlenül sem kifizetést végrehajtani, mivel blokkolva volt...Ismét a befizetés oldotta meg a problémát. Valakivel történt már hasonló? Mi lehet az oka ennek? Eléggé frusztráló, főleg, hogy a support nem válaszol a levelekre, nekem kell kitalálnom, hogy mi a megoldás...

Élő ügyfélszolgálat