balazs9
Válasz ria05 kommentjére
2018. febr. 19. 19:40

Mint mondottam rég játszottam:) Köszi akkor kipróbálom ezt a paysafacardot csak annyi a kérdésem a PS oldalán a befizetéseknél melyik opciót kell választanom ha ezzel akarok befizetni? köszi.

jacsapoker
Válasz balazs9 kommentjére
2018. febr. 19. 19:44

Mint mondottam rég játszottam:) Köszi akkor kipróbálom ezt a paysafacardot csak annyi a kérdésem a PS oldalán a befizetéseknél melyik opciót kell választanom ha ezzel akarok befizetni? köszi.

Hát a paysafecardot:cool:

ria05
Válasz balazs9 kommentjére
2018. febr. 19. 19:49

De ha Paysafecarddal fizetsz be a PS-re, akkor a kivét megint gond lesz(Paysafecardra nincs kifizetés). A Paysafecarddal a Netellert vagy a Skrillt töltsd fel, majd azután told be PS-re.

balazs9
Válasz jacsapoker kommentjére
2018. febr. 19. 19:53

Kicsit akkor félre értettem valamit , közvetve tudok ezzel a PS re is utalni vagy kell a Neteller? Én úgy értelmeztem ezzel a kártyával csak a netelleren keresztül lehet pénzt utalni a PS-ra. Ha nem kell Neteller úgy még jobb ha kell akkor azt szerettem volna kérdezni ott a Neteller oldalán melyik opciót válasszam mint befizetés.Bocs de én még régi MC vagyok, sosem értettem ezekhez,nem is használtam ezeket.

balazs9
Válasz ria05 kommentjére
2018. febr. 19. 19:55

értem.... van ott ilyen opció(Neteller) hogy Paysafcard mert én nem nagyon emlékszem a befizetéseknél láttam volna ilyet....

ria05
Válasz Thomasson kommentjére
2018. febr. 19. 20:03

van, de ezeket a kérdéseket komolyan gondolod?

balazs9
Válasz ria05 kommentjére
2018. febr. 20. 16:45

Nem csak szeretek néha ide feljönni és hülye kérdéseket feltenni:)

Amúgy ez a Paysafcardot te is komolyan gondoltad 7% vesz le ha befizetek róla a Netellernek. 130 dollárból 10 dollárt levesz. Ilyeneket ne ajánlgass. Mondjuk nem értem hogy miért csak 5 és 120 dollárt közötti pénzt enged csak befizetni legalábbis ez van az opció felett kiírva.

peraspera
2018. febr. 20. 17:59

ilyeneket ne ajanlgass, szép...neked is megeri seegiteni

Fredaster007
2018. febr. 21. 23:45

szánalmas mennyire el van lehetetlenítve magyarban az ember, mennyi pénzt bukik mire be tud fizetni, a magyar bankokról ne is beszéljünk. mondjuk nem is nagyon éri meg ps-re befizetni. jobb lenne egy kibaszott gyűjtő bankszámla,hogy a sok nagy tudásúnak elutaljam amit játékra szánok mert azzal a napi csalódást meg a fos érzéseket legalább megúsznám. az állandó 2-3 outok ellenem, de nekem a 17 is kevés, persze nyilván csak kiragadom..... ma az előbb, röngtenlátó kolléga, preflop allinem meg bírta adni 23o-val, és ki is ejtett.valahogy fejet hajtok a tudása előtt, mert kétségtelenül ezeknek a játékosoknak a zsigerében van a tudás, és olyan szinten együtt tudnak élni a pokerstars algoritmusával, hogy érzik mikor mire kell all in menni, vagy callozni, pozicióktól, stackméretektől, pot oddstól, equitytől, kezdő lapoktól függetlenül.hiába írok neki cseten, könyörgöm, hogy tanítsanak, mert a backingben szerzett tudás, kevés, nem eléggé profitabilis, csak hosszútávon, de nekem nincs felesleges 3-4 életem erre, míg nekik rövidtávon midnig kifizetődik az ilyen move.23o-val :D vagy ez van vagy pedig hogy maga isten ül az asztaloknál, és szopat...szóval jah, ilyen terembe öröm pénz fizetni.....tiszta szerencse hogy a spanyol oldalon volt egy fél napnyi rendszer hiba, és sebtében 2 versenyt engedett megnyerni, biztos azt hitte én is közülük való vagyok, de aztán a szerverfrissítés után az is ugyanígy folytatta. Sebaj kivettem a lét,az aprót meg oda adtam keleti barátainknak, mert a nyomkövető ott is megtalált :) ps szeretlek

sztalin
2018. febr. 22. 10:56

Volt a pokerstarson egy survey, olyanokat kérdezgetett, hogy mennyit költök illetve tervezek költeni pókerre. Így, mintha valami szolgáltatásért fizetnék. Már csak azért sem értettem, mert ezek szerint abból indulnak ki hogy mindenki veszít? Én speciel egy fillért nem akarok pókerre költeni havonta, nyerni akarok. Ha vesztek betolom és kész. Ilyen válasz nem volt.

Élő ügyfélszolgálat