Laller85
Válasz szroli kommentjére
2018. febr. 28. 13:01

az mit jelent,KB 3-4000?

feri78
Válasz Thomasson kommentjére
2018. febr. 28. 13:56

feb. 3-án 7936 induló volt

szroli
2018. márc. 1. 6:15

Azért pénzbe lehet érni. Sok sikert

zuzuz
2018. márc. 4. 11:36

Valaki komolyan gondolja, hogy a Pokerstarsnak nincs rakemaximalizáló algoritmusa?
8 éve játszok pókert kisebb-nagyobb sikerrel, föleg a Starson. Tudom mi a variancia, kezelni is megtanultam. De, hogy ma például 5-szőr egymás után veszítettem úgy az utolsó lapon a 10 megnyitott versenyemböl, hogy 5-10 százalék esélye volt az ellennek, ilyen variancia a világon nincs, illetve több millió leosztást kéne játszani hozzá, amitől nagyon messze állok A gyakori lapütközések sem a véletlen művei. Ennyi premium lap egymás ellen matematikailag sem reális. Ennyi flöss vs full sem alakul ki normálisan. Szerencsére nem pókerböl élek, így csak mosolygok rajta már, csak sajnálatos, hogy csúnyán visszaélnek versenyelőnyükkel és semmitöl nem riadnak vissza. Aki pedig kételkedik a csalásban, egy kérdést tegyen fel magának, hogy elméletileg írhattak-e a programba ilyen-olyan rakemaximalizáló, játékosfigyelő, befizetéselemző, stb dolgokat? És ha ez amugy lehetséges, a minél több profit érdekében a mai gátlástalan világban vajon ne alkalmaznák ezt?

maramu
Válasz zuzuz kommentjére
2018. márc. 4. 13:54

.azt olvasom, hogy leginkább a brazil játékosok működtetnek egy oldalt, ****bukon vagy waccappon,,ahol az egy asztalon játszó brazilok adott esetben a dobott lapjaikat megírják egymásnak ,ha kell a másiknak,.... így szerezve hatalmas tisztességtelen előnyt a többiekkel szemben,,,,mondjuk én ezt sokszor tapasztalom,,,,nézd meg, hányszor van legalább két -három--négy brazil a final table-on!

ivanesz
Válasz zuzuz kommentjére
2018. márc. 4. 14:00

Valaki komolyan gondolja, hogy a Pokerstarsnak nincs rakemaximalizáló algoritmusa?
8 éve játszok pókert kisebb-nagyobb sikerrel, föleg a Starson. Tudom mi a variancia, kezelni is megtanultam. De, hogy ma például 5-szőr egymás után veszítettem úgy az utolsó lapon a 10 megnyitott versenyemböl, hogy 5-10 százalék esélye volt az ellennek, ilyen variancia a világon nincs, illetve több millió leosztást kéne játszani hozzá, amitől nagyon messze állok A gyakori lapütközések sem a véletlen művei. Ennyi premium lap egymás ellen matematikailag sem reális. Ennyi flöss vs full sem alakul ki normálisan. Szerencsére nem pókerböl élek, így csak mosolygok rajta már, csak sajnálatos, hogy csúnyán visszaélnek versenyelőnyükkel és semmitöl nem riadnak vissza. Aki pedig kételkedik a csalásban, egy kérdést tegyen fel magának, hogy elméletileg írhattak-e a programba ilyen-olyan rakemaximalizáló, játékosfigyelő, befizetéselemző, stb dolgokat? És ha ez amugy lehetséges, a minél több profit érdekében a mai gátlástalan világban vajon ne alkalmaznák ezt?

Rossz kalapba kerültél,nincs mit tenni......

Fredaster007
2018. márc. 5. 15:53

Mai nappal végleg kizárattam magam a pokerstarsról , amit velem hosszútávon csinált, az undorító, nonstop buktam bárhol bármikor bármivel bármit csináltam. Ez egy megbütykölt részrehajló, korrupt szar oldal az ég világon nincs semmi köze a pokerhez annak ami itt megy.Maradjunk annyiban hogy megnéztem, a profikat,kimondottan lex veldhuist, és ugyanazt csinálja ugyanabban a szituban mint én, két különség van neki jön, nekem nem,illetve feltűnően szerencsés lapütközések tekintetében, elkerülik a pár over pár szituk, és ha kell nagyon nagy százalékban esik neki a lap, pont akkorában mint amekkorában ellenem. Nincs jobb szó erre, undorító ez az oldal, és én befejeztem itt, azok akik nyerni tudnak, azért legyenek azzal is tisztában hogy a tudás önmagában szart sem ér, ez mellé ***** szerencsések is vagytok, ezért vagytok sikeresek.Nem azért mert jobban számoltok equityt,pot oddsot mint én, vagy mert jobban olvassátok a szitukat, nektek valszeg arányaiban úgy esik ahogy kéne, nekem meg nem. pápá ****fejstars, bánom hogy mertem hinni hogy nyerhetek, és azt is hogy ennyi időt pazaroltam egy nyílvánvalóan megbundázott helyen

asdator
Válasz Fredaster007 kommentjére
2018. márc. 5. 16:07

Fredaster.

Igen, eleg nehez lehet szellel szemben hugyozni.. A masik amire meg gondolok, hogy nem lehet, hogy tul alacsony teten jatszol? Tul sok a fish, nem sulnek ellenuk a movejaid, minden szarral calloznak es ezert buksz? Lex nek könnyű, o mar magas teten jatszik, ott kijon a tudas!

Fredaster007
2018. márc. 5. 16:23

11$ is ugyanaz van, 27$-on is, és nonstop, 9 éve ez van, amióta online játszom... elég volt. bár utg158s nem játszó lap de annyira nem érdekel már, utolsó leosztásokban. bár ez is jól mutatja hogy még mákolni se tudok. mindegy szarok az egészre

csiga19794
2018. márc. 5. 16:56

Hallott valaki bármi láda növelésről? Mert konkrétan 13500ért adja a silvert és eddig 6800 volt a max és ha jól emlékszem az általuk kiadott táblázatban is az szerepelt maximumnak. Vagy már sokallják ezt a 3-4%os RB-ét is? Esetleg bug lehet? Gold láda meg 45k. pffffffffffffff Vicces lesz,ha ezt is meg merik lépni.

Élő ügyfélszolgálat