Toltam itt par honapig, a vegen mar plusz 0 rb-t kaptam. Pl 18 v 48k-s ladara kaptam 100 coint es 1-3 dollar casht...szoval nyugi csiga, ha eleget nyersz, lesz ebbol 0%
Ez az egész ládás műsor egy nagy f....ág.
Ez az egész ládás műsor egy nagy f....ág.
Talán nem az?
Hallott valaki bármi láda növelésről? Mert konkrétan 13500ért adja a silvert és eddig 6800 volt a max és ha jól emlékszem az általuk kiadott táblázatban is az szerepelt maximumnak. Vagy már sokallják ezt a 3-4%os RB-ét is? Esetleg bug lehet? Gold láda meg 45k. pffffffffffffff Vicces lesz,ha ezt is meg merik lépni.
Ez áll a háttérben:
Reméljük ez van a háttérben, mert ha 5$-t ad a 35ks ládára repül a monitorom a 9.ről. :D
Sziasztok!
Régen van már számlám a PS-nél, viszont az utóbbi időben kezdtem el itt játszani.
Befizetésem csak paysafecarddal volt, kiutalásom még semmilyen formában nem...Viszont eljött az idő a cashoutra ,emiatt szeretnék informálódni! Speciel egy 1500 dollar körüli összegről lenne szó. Hogy tudnám ezt kiutalni. MB. ill Neteller számlám az van, viszont mint irtam, paysafe befizetésem volt, semmi más! Ötleteket várom...Köszi!
Csak oda lehet kifizetni ahonnan már befizettél. Ergo fizess be 10$-t mb-ről, aztán lehet is kivenni oda.
Sziasztok!
Régen van már számlám a PS-nél, viszont az utóbbi időben kezdtem el itt játszani.
Befizetésem csak paysafecarddal volt, kiutalásom még semmilyen formában nem...Viszont eljött az idő a cashoutra ,emiatt szeretnék informálódni! Speciel egy 1500 dollar körüli összegről lenne szó. Hogy tudnám ezt kiutalni. MB. ill Neteller számlám az van, viszont mint irtam, paysafe befizetésem volt, semmi más! Ötleteket várom...Köszi!
Csak oda lehet kifizetni ahonnan már befizettél. Ergo fizess be 10$-t mb-ről, aztán lehet is kivenni oda.