Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
peraspera
Válasz Thomasson kommentjére
2018. márc. 5. 17:32

Toltam itt par honapig, a vegen mar plusz 0 rb-t kaptam. Pl 18 v 48k-s ladara kaptam 100 coint es 1-3 dollar casht...szoval nyugi csiga, ha eleget nyersz, lesz ebbol 0%

szroli
2018. márc. 5. 18:25

Ez az egész ládás műsor egy nagy f....ág.

Piroslapos
Válasz szroli kommentjére
2018. márc. 5. 21:19

Ez az egész ládás műsor egy nagy f....ág.

gratulálok :))

szroli
2018. márc. 6. 7:32

Talán nem az?

hateAllMss
Válasz csiga19794 kommentjére
2018. márc. 6. 18:05

Hallott valaki bármi láda növelésről? Mert konkrétan 13500ért adja a silvert és eddig 6800 volt a max és ha jól emlékszem az általuk kiadott táblázatban is az szerepelt maximumnak. Vagy már sokallják ezt a 3-4%os RB-ét is? Esetleg bug lehet? Gold láda meg 45k. pffffffffffffff Vicces lesz,ha ezt is meg merik lépni.

Engem is bekínált egy 35k-s gold ládával, úgy hogy egy fillért nem plusszoltam még a hónapban. Rajtunk spórolják ki 100$-os nyitogatós promót vagy miaz. :D

Masters800
2018. márc. 6. 20:10

Ez áll a háttérben:

hateAllMss
2018. márc. 7. 14:39

Reméljük ez van a háttérben, mert ha 5$-t ad a 35ks ládára repül a monitorom a 9.ről. :D

Laller85
Válasz Masters800 kommentjére
2018. márc. 7. 14:43

Sziasztok!

Régen van már számlám a PS-nél, viszont az utóbbi időben kezdtem el itt játszani.
Befizetésem csak paysafecarddal volt, kiutalásom még semmilyen formában nem...Viszont eljött az idő a cashoutra ,emiatt szeretnék informálódni! Speciel egy 1500 dollar körüli összegről lenne szó. Hogy tudnám ezt kiutalni. MB. ill Neteller számlám az van, viszont mint irtam, paysafe befizetésem volt, semmi más! Ötleteket várom...Köszi!

Marcow
Válasz Laller85 kommentjére
2018. márc. 7. 14:51

Csak oda lehet kifizetni ahonnan már befizettél. Ergo fizess be 10$-t mb-ről, aztán lehet is kivenni oda.

Aenima
Válasz Laller85 kommentjére
2018. márc. 7. 15:08

Sziasztok!

Régen van már számlám a PS-nél, viszont az utóbbi időben kezdtem el itt játszani.
Befizetésem csak paysafecarddal volt, kiutalásom még semmilyen formában nem...Viszont eljött az idő a cashoutra ,emiatt szeretnék informálódni! Speciel egy 1500 dollar körüli összegről lenne szó. Hogy tudnám ezt kiutalni. MB. ill Neteller számlám az van, viszont mint irtam, paysafe befizetésem volt, semmi más! Ötleteket várom...Köszi!

Csak oda lehet kifizetni ahonnan már befizettél. Ergo fizess be 10$-t mb-ről, aztán lehet is kivenni oda.

Anno én is így tudtam, de 2016-ban a kérdésemre ezt a választ adta a support és működött is:

"Skrill esetén nem szükséges a befizetés előbb, tehát tud így is kifizetést kérni.

Hogy ezzel a módszerrel hajtson végre kifizetést, kérjük kövesse az alábbi lépéseket:

1. Menjen a PokerStars pénztárába
2. Válassza ki a számlaegyenlege pénznemét, és kattintson a 'Kifizetés' lehetőségre
3. Adja meg a kivenni kívánt összeget, és kattintson a 'Tovább' gombra
4. Válassza ki a 'Skrill' módszert, és kattintson a 'Jóváhagy' gombra. Ezzel felugrik egy ablak a képernyőjén
5. Ha már korábban sikeres befizetést hajtott végre a Skrill számlájával, már meg lesznek adva a Skrill számlája adatai. Csak ellenőrizze az adatokat, és kattintson az 'OK' gombra
6. Ha korábban nem hajtott végre befizetést a Skrillen keresztül, meg kell adnia és meg kell erősítenie a Skrill számlája emailcímét. Ha kitöltötte a megfelelő mezőket, kattintson a 'Jóváhagy' gombra
7. Ezzel visszakerül a kifizetés ablakba, ahol a Skrill lehetőség mellett szerepelni fognak a megadott adatai. Ezután válassza ki a számlaegyenlege pénznemét, és kattintson a 'Jóváhagy' gombra

Amint megadta a kifizetési kérelmét, kérjük, hagyjon 72 órát a kifizetés feldolgozására.

Ha a Skrill módszert választja és még nem létezik Skrill számlája, egy opció a jobb oldalon javasolni fogja egy Skrill számla nyitását. Tájékoztatjuk, hogy 14 napja lesz arra, hogy egy számlát nyisson a Skrill oldalán. Ehhez ugyanazt az emailcímet kell használnia, amelyet a kifizetési kérelme során megadott. Ha nem létesít számlát ezen az időkereten belül, az összeg visszakerül majd a PokerStars számlájára."

Szal nem kell előtte befizetned Skrillről, akkor sem ha nem volt még onnan befizetésed (én pl. Abaqoos-ról fizettem előtte mindig).

Élő ügyfélszolgálat