kaptam egy focis ládát az írta 19-én nyithatom ki erre rákattintok és kinyílt ($4.5 sportfogadás) volt benne. most akkor, hogy van ez?
Ha nem sérült meg a zár, próbáld meg óvatosan visszazárni! Nyisd ki 19én és vágj meglepett képet amikor belenézel, hátha...!
Lol :D
következő kérdésem ha már nincs meg az ingyen sportfogadás kupon mert elbuktam, mit tegyek a ládába?
kaptam egy focis ládát az írta 19-én nyithatom ki erre rákattintok és kinyílt ($4.5 sportfogadás) volt benne. most akkor, hogy van ez?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,bent van a ps-en 1000$-om és szeretném kifizettetni skrillre. A skrillem € alapú,így mikor kiküldik elég sokat bukom az átváltáson. Hogy lehetne azt megoldani,hogy a pokerstars euroban küldje ki?
Be van állítva az € alapértelmezett számlának,mégis ha kiküldik $-ban teszik. Mi a megoldás?
Starson belül a cashierben tudsz csinálni euro alapú alszámlát, kattints a + jelre.Kívánt összeget, ha itt átváltod nincs költség.
Starson belül a cashierben tudsz csinálni euro alapú alszámlát, kattints a + jelre.Kívánt összeget, ha itt átváltod nincs költség.
Az eurós fül legyen elől a cashierben amikor indítod a kifizetést, korábban működött
Másnál is fagyott ma a PS fél8 és 8 között?Ahogy néztem 1-2 ember sit outon volt pár asztalon.
Amúgy alig van 90ezer ember csúcsidőben mostanság.