Spin&Go Preflop Solver
Válasz Thomasson kommentjére
2018. jún. 14. 9:10

kaptam egy focis ládát az írta 19-én nyithatom ki erre rákattintok és kinyílt ($4.5 sportfogadás) volt benne. most akkor, hogy van ez?

Marcow
2018. jún. 14. 9:40

Ha nem sérült meg a zár, próbáld meg óvatosan visszazárni! Nyisd ki 19én és vágj meglepett képet amikor belenézel, hátha...!

Lefty Gekko
2018. jún. 14. 10:43

Lol :D

Spin&Go Preflop Solver
2018. jún. 14. 11:16

következő kérdésem ha már nincs meg az ingyen sportfogadás kupon mert elbuktam, mit tegyek a ládába?

kacsa1st
Válasz Spin&Go Preflop Solver kommentjére
2018. jún. 14. 11:42

kaptam egy focis ládát az írta 19-én nyithatom ki erre rákattintok és kinyílt ($4.5 sportfogadás) volt benne. most akkor, hogy van ez?

Ha jól emléxem, az a lejárati dátum. 12-től lehet kinyitni őket.
Egyébként meg más 10 ládából nyit ennyit ;)

hpiste
2018. jún. 16. 0:02

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,bent van a ps-en 1000$-om és szeretném kifizettetni skrillre. A skrillem € alapú,így mikor kiküldik elég sokat bukom az átváltáson. Hogy lehetne azt megoldani,hogy a pokerstars euroban küldje ki?
Be van állítva az € alapértelmezett számlának,mégis ha kiküldik $-ban teszik. Mi a megoldás?

torzon
Válasz hpiste kommentjére
2018. jún. 16. 0:16

Starson belül a cashierben tudsz csinálni euro alapú alszámlát, kattints a + jelre.Kívánt összeget, ha itt átváltod nincs költség.

hpiste
Válasz torzon kommentjére
2018. jún. 16. 1:25

Starson belül a cashierben tudsz csinálni euro alapú alszámlát, kattints a + jelre.Kívánt összeget, ha itt átváltod nincs költség.

Szia!

Igen tudom,és már beállítottam az Eurot fő számlának,minden pénzem átváltottam eurora,de amikor kifizetek akkor igaz azt kérdezi meg,hogy mennyi eurot akarok kifizetni,de ennek ellenére $-t küld ki. Legutóbb 800€ helyett 763€ ért ki....
Ezért is kérdezem,hogy ezzel mit lehet csinálni?

sztalin
2018. jún. 16. 22:09

Az eurós fül legyen elől a cashierben amikor indítod a kifizetést, korábban működött

Masters800
2018. jún. 20. 20:43

Másnál is fagyott ma a PS fél8 és 8 között?Ahogy néztem 1-2 ember sit outon volt pár asztalon.
Amúgy alig van 90ezer ember csúcsidőben mostanság.

Élő ügyfélszolgálat