daniboy
Válasz rockett kommentjére
2018. jún. 24. 16:17

Én megnéznék azért egy EV grafot :rolleyes:

És itt be is halt a beszélgetés :)

ouchi
Válasz daniboy kommentjére
2018. jún. 24. 17:28

Honnan tudok letölteni egy Magyarországról működő PS install-t? Köszi előre is

necopor
Válasz ouchi kommentjére
2018. jún. 24. 17:46

Honnan tudok letölteni egy Magyarországról működő PS install-t? Köszi előre is

https://www.pokerstars-gg.eu/

ouchi
Válasz necopor kommentjére
2018. jún. 24. 18:05

Ezt a hibaüzenetet dobja fel a Stars az update közben:

"Your connection to PokerStars update server has failed. Error code -2/-67.
This is most often caused by issues in your network setup. Visit our FAQ page to get help on how to resolve the problem".

Szóval WTF??

kry
Válasz ouchi kommentjére
2018. jún. 24. 18:12

This is most often caused by issues in your network setup. Visit our FAQ page to get help on how to resolve the problem".

Szóval WTF??

Kapcsolódási problémák
Nem tudok kapcsolódni a PokerStars szerveréhez, mit tegyek?
Először is kapcsold ki a számítógépedet és a hálózati eszközöket, indítsd újra őket, és ismét próbálj meg csatlakozni a PokerStarshoz!

Ha ez nem vezet eredményre, ellenőrizd, hogy a számítógépeden helyesen van-e beállítva az idő és a dátum!

Ha ez is rendben, ellenőrizd a tűzfal vagy egyéb hasonló szoftver (proxy vagy webes tartalomszűrő, esetleg szülői felügyeleti program) beállításait, hogy engedélyezve van-e a PokerStars számára az internetelérés!

Ha még ez sem hoz megoldást, küldd el nekünk a pontos hibaüzenetet, amit kaptál, és írd meg azt is, hogy milyen tűzfal vagy biztonsági szoftver van telepítve a gépedre!

Sokat segíthet az is, ha elküldöd a PokerStars program naplófájljait a számítógépedről, mivel azok segítségével műszaki szakértőink könnyebben meg tudják állapítani a kapcsolódási hiba okát. Ezek a fájlok a következők: PokerStars.log.0, PokerStarsUpdate.log.0, PokerStarsCommunicate.log.0 (ha van ilyen).

A naplófájlok és a hálózat állapotáról szóló jelentés elküldésének módjával kapcsolatban az alábbi instrukciók segíthetnek

https://www.pokerstars-gg.eu/poker/room/support/faq/

rockett
Válasz ouchi kommentjére
2018. jún. 24. 20:27

Szóval WTF??

Indítsd el update nélkül, könyvtárból.

CsabiST
Válasz Thomasson kommentjére
2018. júl. 1. 11:55

Üdv, starson amit eddig színkódolást készítettem illetve játékos jegyzeteket azokat honnan tudom előhozni? Új win lett rakva a gépre aztán azok most elvesztek. Melyik file-ok tárolják ezeket? Vissza másolnám ha úgy van és általábanúgy van. Köszi a segítséget.

necopor
Válasz CsabiST kommentjére
2018. júl. 1. 12:21

Üdv, starson amit eddig színkódolást készítettem illetve játékos jegyzeteket azokat honnan tudom előhozni? Új win lett rakva a gépre aztán azok most elvesztek. Melyik file-ok tárolják ezeket? Vissza másolnám ha úgy van és általábanúgy van. Köszi a segítséget.

C:\Users\felhasználó neved\AppData\Local\PokerStars.EU\notes.stars neved.xml

jordic
Válasz necopor kommentjére
2018. júl. 5. 9:48

Nem tudom mit keresett tegnap este Lena900 ezen a téten,de nekem is ajándékozott pár dollárt..

Javítva,nem ő volt:((
Elnézést..

CsMarc
Válasz jordic kommentjére
2018. júl. 5. 10:05

Ez remélem csak egy vicc.:)
Lena9OO=>Lena900

Élő ügyfélszolgálat