omaházol még tesó?
abbahagytam gyakorlatilag mindent, centes versenyeket indítgattam, de folyton levernek; valahogy mindig lemákolnak, pl. KK a kezem, mire sorra kerülök valami hülye már allin van, mutat két random lapot és nyer.
Lehet omaházni kéne tényleg, azzal nem próbálkoztam.
Én most nyomom ezt az UNFOLD pókert, érdekes. A Split Holdem mondjuk jobban tetszett, azt sajnáltam, hogy megszűnt.
Egyébként azt nem tudjátok, mi az oka, hogy folyamatosan növekszik a szükséges pontszám egy ládikó megszerzéséhez? Az elején 150 kellett, aztán 165, most már 265 ugyanahhoz a kincsesládához.
Egyébként azt nem tudjátok, mi az oka, hogy folyamatosan növekszik a szükséges pontszám egy ládikó megszerzéséhez? Az elején 150 kellett, aztán 165, most már 265 ugyanahhoz a kincsesládához.
Május elején regisztráltam, cashoutom nem volt, a befizetett 38 dolláromból mostanra kemény 60 dollárt csináltam, azt is nagyrészt az új játékosoknak járó jegyekből, szóval nem hinném, hogy megijedtek, hogy kifosztom őket:)
így tovább glgl :)
Dehogynem, az az ok hogy nyersz, meg hogy cashoutolsz időnként, nyilván nyerő vagy. Le kell szarni a ládákat, 3% rakeback és hasonlók, olyan mintha nem lenne.
Ha vesztő lennél akkor lehetne akár 10% rakeback-ed is. Micsoda távlatok!
persze hogy van! aljasok :(
már megint problémák vannak... ez már kezd kicsit idegesítő lenni
Be se lép.