törpiszörpi
Válasz Thomasson kommentjére
2018. aug. 14. 11:00

omaházol még tesó?

sztalin
2018. aug. 14. 11:23

abbahagytam gyakorlatilag mindent, centes versenyeket indítgattam, de folyton levernek; valahogy mindig lemákolnak, pl. KK a kezem, mire sorra kerülök valami hülye már allin van, mutat két random lapot és nyer.

Lehet omaházni kéne tényleg, azzal nem próbálkoztam.

kamon
2018. aug. 14. 12:17

Én most nyomom ezt az UNFOLD pókert, érdekes. A Split Holdem mondjuk jobban tetszett, azt sajnáltam, hogy megszűnt.

Egyébként azt nem tudjátok, mi az oka, hogy folyamatosan növekszik a szükséges pontszám egy ládikó megszerzéséhez? Az elején 150 kellett, aztán 165, most már 265 ugyanahhoz a kincsesládához.

sztalin
Válasz kamon kommentjére
2018. aug. 14. 12:20

Egyébként azt nem tudjátok, mi az oka, hogy folyamatosan növekszik a szükséges pontszám egy ládikó megszerzéséhez? Az elején 150 kellett, aztán 165, most már 265 ugyanahhoz a kincsesládához.

Dehogynem, az az ok hogy nyersz, meg hogy cashoutolsz időnként, nyilván nyerő vagy. Le kell szarni a ládákat, 3% rakeback és hasonlók, olyan mintha nem lenne.

Ha vesztő lennél akkor lehetne akár 10% rakeback-ed is. Micsoda távlatok!

kamon
2018. aug. 14. 12:30

Május elején regisztráltam, cashoutom nem volt, a befizetett 38 dolláromból mostanra kemény 60 dollárt csináltam, azt is nagyrészt az új játékosoknak járó jegyekből, szóval nem hinném, hogy megijedtek, hogy kifosztom őket:)

törpiszörpi
2018. aug. 14. 13:45

így tovább glgl :)

kamon
Válasz sztalin kommentjére
2018. aug. 14. 16:05

Dehogynem, az az ok hogy nyersz, meg hogy cashoutolsz időnként, nyilván nyerő vagy. Le kell szarni a ládákat, 3% rakeback és hasonlók, olyan mintha nem lenne.

Ha vesztő lennél akkor lehetne akár 10% rakeback-ed is. Micsoda távlatok!

Persze, nem a ládákra megyek, csak érdekelt, hogy mi az oka.

Egyébként éppen pár napja kaptam egy nagyon jó ládát (a legkisebbet, a pirosat):

Volt benne 20 starcoins + fél dollár azonnali készpénz (rögtön kp-t még sosem kaptam eddig) + volt benne 2 jegy (egyik a szombati freerollra, amin végül nyertem is több, mint 3 dollárt, a másik sit and go-ra) Ilyen bőséges ládám még sose volt. Igaz meg is lett a böjtje, mert ekkor emelték 165-ről 265-re az elérendő pontokat:)) Lehet, hogy van összefüggés?

törpiszörpi
2018. aug. 14. 16:09

persze hogy van! aljasok :(

huslevesstud8
2018. aug. 14. 22:25

már megint problémák vannak... ez már kezd kicsit idegesítő lenni

CsabiST
2018. aug. 14. 22:28

Be se lép.