Topamax
Válasz Thomasson kommentjére
2018. aug. 14. 22:32

Benne maradtam egy spin and góban. Nyerésre allva. Ilyenkor mi van ?

ProAdel89
Válasz sztalin kommentjére
2018. aug. 14. 23:15

Sztalin barátunk megint tudja mit beszél... se

Az van hogy minél többet játszol annál több pontot kell kigyűjtened a ládákért, ezt a rekreációs játékosok szívatására találták ki. Így sokkal kevesebb rb-je lesz egy regnek, mint egy ritkábban, keveset játszó hobby playanak.

sztalin
2018. aug. 15. 8:31

jóság, a vasárnapi 55 centes levélre még csak nem is válaszoltak

sztalin
Válasz ProAdel89 kommentjére
2018. aug. 15. 8:39

Sztalin barátunk megint tudja mit beszél... se

Az van hogy minél többet játszol annál több pontot kell kigyűjtened a ládákért, ezt a rekreációs játékosok szívatására találták ki. Így sokkal kevesebb rb-je lesz egy regnek, mint egy ritkábban, keveset játszó hobby playanak.

Szerintem én most erősen rekreációsnak számítok, 1$ vagy az alatti tournamenteken játszom néha, meg ha van kaszinós promó azokat kijátszom, slussz, idén kb semmi mást. Nekem most 600 a kék láda, előtte 1500 volt a barna (amit bő 1 hónapig játszottam ki), úgy hogy valami promó miatt értem el a barnát, sokat kellett nyerőgépezni. 1-200 dodót kiszedtem a teremből idén.

sztalin
2018. aug. 15. 8:49

Helyesbítek, a .es-en 600 a kék láda, a .eu-n 1500 a barna (amit hónapok óta "dolgozok le") mert nem gyűlnek a pontok.

Wild500
2018. aug. 15. 12:09

Kaszinó nem adja a pontokat? :D

törpiszörpi
2018. aug. 15. 12:25

hogyne adná.. meg a sportfogadás is minden! rendes ez a stars :)

CsabiST
Válasz törpiszörpi kommentjére
2018. aug. 15. 13:05

hogyne adná.. meg a sportfogadás is minden! rendes ez a stars :)

Tippmixülni csak úgy a jó ha már a meccs felénél össze tudod tépni. :D Online nincs ilyen lehetőséged. Merészebbek kib@sszk a monitort de az úgy meg elég -EV :D

törpiszörpi
2018. aug. 15. 18:41

engem nem enged be a stars..... más is tapasztalt ilyet...?

feri78
2018. aug. 15. 19:31

nem megy

Élő ügyfélszolgálat