Semmiképp!
Csiga meg a hörgés édes istenem az ember déIután 6körüI fekhet és reggeI 4-5 kor keI kb.Életében nem hörgött meg egy komoIyabb FT-t
rohadt mocskos csalók meddig akarnak még meglopni ???
a nulla bónuszon túl is!
nem elég a néhány házjátékos account, az enyémet kifejezetten lehúzza a rohadék..
10 éve pókerből élek (amiből 6 csak ps), nagy mennyiséget játszok, játszanék.. a termelt rékem több lenne nekik..
de nem bazmeg, direkt vesztőnek jelölni egy accontot az 'ésszerűbb' ugye ??
ilyen már matematikailag nincs amit régóta leművel!! ismerem a szórás táblázatokat, és evben bőven plusz lennék.
senki ne regeljen ide, ha nem muszáj!
sajnos hogy én nem holdemes vagyok, máshol meg a forgalom nulla közeli..
egyértelmű, hogy SOSEM volt ez tiszta.
én csak azt reméltem, hátha még vállalható mértékű a csalás..
de már ez is túl nagy kérés. feltételezem a PA is tisztában van ezzel.. dehát ugye a legtöbben szívesen lennénk korruptak itt!
6 éve csak a psből élsz, de mégis csal a terem. Mit szóljanak a vesztők? :)
Van bajod ....:))
rohadt mocskos csalók meddig akarnak még meglopni ???
a nulla bónuszon túl is!
nem elég a néhány házjátékos account, az enyémet kifejezetten lehúzza a rohadék..
10 éve pókerből élek (amiből 6 csak ps), nagy mennyiséget játszok, játszanék.. a termelt rékem több lenne nekik..
de nem bazmeg, direkt vesztőnek jelölni egy accontot az 'ésszerűbb' ugye ??
ilyen már matematikailag nincs amit régóta leművel!! ismerem a szórás táblázatokat, és evben bőven plusz lennék.
senki ne regeljen ide, ha nem muszáj!
sajnos hogy én nem holdemes vagyok, máshol meg a forgalom nulla közeli..
már folyamatban egy rendes munka, pár hónap múlva kész leszek teljesre, addig tanulói fizetésem van.
kedves lecsó, értelmezted amit írtam az ev-ről? a 'vesztők' minusz ev-t csinálnak legtöbbször..
csaba, gratula. nyilván másik account kéne a kényelmetlenségei mellett is. itt az elv miatt írok!
ennyi játékkal, korrekt ev-vel normál esetben LEHETETLEN lenne, hogy 3 hónapig (MEGINT) egy grammot se tudjak.
nekem még oké lenne, ha csak kicsit csalnának. akik sokat játszanak, stabilan picivel ev alatt futnak.
különben évek óta ez megy! és más termek reg-politikáiról is sok szép topik van..
ugye kedves PA adminok, ezt pontosan tudjátok!
a mások meglopásában illene mértéket tartani! nektek például nem orrbaszájba reklámozni ezt a csaló oldalt, amiből érdemtelen jutalékot szereztek.
ugye kedves PA adminok, ezt pontosan tudjátok!
a mások meglopásában illene mértéket tartani! nektek például nem orrbaszájba reklámozni ezt a csaló oldalt, amiből érdemtelen jutalékot szereztek.
nem kapsz már Tir-X? ezt nem tudhattam :D
az biztos nem reklám, hogy állandóan starsos hírek vannak mindenféle formában..
valamint, amiben jelentős pénz van az legtöbbször ugye full átlátható és tiszta! ... minden más csak elmélet lehet