rockett
Válasz Tir-X kommentjére
2018. nov. 1. 15:18

Kicsit le vagy maradva, évek óta nem reklámozzák a starst, mivel nem is kapnak semmilyen jutalékot tőlük semmire. De gondolom mindenki benne van az összeesküvésedben, még a szomszéd Mariska néni is a starsnak kémkedik :D

Khm, Khm az oldalsávban legfelső helyen szerepel a Pokerstars, amiben találni egy saját marketing kódot is. Mégis drága barátom, mi ez ha nem reklám, és mi a töknek marketing kód, valamihez, amiből nem jön bevétel? :D Ha ezt megmagyarázod kérlek...

csababacsi
Válasz Thomasson kommentjére
2018. nov. 1. 16:19

Megint elszedet ez a retek 10k hufot, Írtam már nekik töröljék accountom, mert az életem megeszi. Mindig bízom a csodába, hátha most ad. De szart se adnak, törölni meg tuti nem fognak, mikor hetente 2szer fizetek be.

feri78
2018. nov. 1. 16:33

Kizárhatod magad te is a teremből. 12 órától egészen 180 napig választhatsz.

illese
Válasz feri78 kommentjére
2018. nov. 1. 17:45

Ha jól emlékszem kitilthatod magad végleg...

feri78
2018. nov. 1. 18:09

Azt írják a lobby-ban hogy akkor írni kell nekik ha 6 hónapnál hosszabb időre szeretnéd, rövidebb időre lehet a lobby-ból is.

csababacsi
2018. nov. 1. 18:52

Azt írják a lobby-ban hogy akkor írni kell nekik ha 6 hónapnál hosszabb időre szeretnéd, rövidebb időre lehet a lobby-ból is.

Írtam neked skype.

feri78
2018. nov. 1. 19:27

nekem biztos nem. nem is tudhatod ki vagyok.
a lobby-ban az eszközök/felelősségteljes szerencsejáték/kizárom magam a játékból menüpontban van amit keresel.
ha ez lenne a kérdés

csababacsi
2018. nov. 1. 19:28

nekem biztos nem. nem is tudhatod ki vagyok.
a lobby-ban az eszközök/felelősségteljes szerencsejáték/kizárom magam a játékból menüpontban van amit keresel.
ha ez lenne a kérdés

Régi motoros vagyok itt.

sinya222
2018. nov. 1. 21:55

Nektek mukodik a skrill be-kifizetes?Napk ota nem tudok befizetni.

csababacsi
Válasz sinya222 kommentjére
2018. nov. 1. 22:00

Nektek mukodik a skrill be-kifizetes?Napk ota nem tudok befizetni.

Ma raktam be.

Élő ügyfélszolgálat