sztalin
Válasz ria05 kommentjére
2018. dec. 8. 20:05

Tényleg, nem volt róla semmi, ráadásul a spanyolon tegnap véletlen fel is ugrott (van rulettes biznic amiért lottós freeroll belépőt ad, az se rossz; nagyon köszi az infót, Starburston lehet 1 centért játszani :) :) :)

Mióta tart ez a promó?

ria05
Válasz Thomasson kommentjére
2018. dec. 8. 20:07

Halloween fortune sloton told le az egy sort, Starburson nem lehet állítani egy sort. Olvasd el a linket, ott van benne, hogy mikor kezdődött és meddig tart

sztalin
Válasz ria05 kommentjére
2018. dec. 8. 20:49

Halloween fortune sloton told le az egy sort, Starburson nem lehet állítani egy sort. Olvasd el a linket, ott van benne, hogy mikor kezdődött és meddig tart

Dehogynem, úgy kerül 1 centbe

kamon
Válasz sztalin kommentjére
2018. dec. 10. 17:52

Ez volt a mai karácsonyi láda, első értelmes ládám!
Durva...

Most nekem is hasonló volt a ládában (10 dollár kaszinó bónusz + 50 ingyen pöri)
Viszont én totál hülye vagyok ezekhez a kaszinós dolgokhoz. Most akkor ez pontosan mit is jelent? Az 50 ingyen pörin amit nyerek, az rögtön az enyém, vagy még kell vele utána valamit csinálni? A 10 dollár kaszinó bónuszt azt hogy tudom kiváltani?

ria05
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 10. 18:09

Most nekem is hasonló volt a ládában (10 dollár kaszinó bónusz + 50 ingyen pöri)
Viszont én totál hülye vagyok ezekhez a kaszinós dolgokhoz. Most akkor ez pontosan mit is jelent? Az 50 ingyen pörin amit nyerek, az rögtön az enyém, vagy még kell vele utána valamit csinálni? A 10 dollár kaszinó bónuszt azt hogy tudom kiváltani?

Ott van leírva minden, mikor a nyereményt kinyitod. A kaszinó bónusz, mint a nevében bónusz, van egy megforgatási követelmény. Áltba ez 25* fogadást jelent: 10$, hogy a tied legyen 250$ kell tétként feltenni (pörgetni), ha ezt elérted és marad kes, az a tiéd. Az 50 free spinen amit nyersz egyből a tiéd, megforgatási követelmény nélkül, ha jól tudom. De minden feltétel le van írva

Zorg
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 10. 18:14

Az ingyen pöri nyeremény rögtön a tiéd, a bónuszt ki kell játszani valamilyen kaszinó játékon.

kamon
2018. dec. 10. 18:15

Köszi a választ. Nem találom a leírást. Hol vannak ezek leírva?

kamon
Válasz ria05 kommentjére
2018. dec. 10. 18:18

Ilyet látok a bónusznál, hogy 0/15 kiváltási pont. Nekem ez mondjuk nem mond semmit.

Zorg
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 10. 18:27

A bónuszoknál a progress felirat alatt fogod látni, hogy hol tartasz

sztalin
2018. dec. 10. 23:42

Nahát-nahát, befizettem 6x 25 dollárt a frenzys promó miatt, egyrészt nyertem vagy 50 dollárt vele, másrészt korábban 1150 pont volt a kék láda, most 385 a barna (!)

Élő ügyfélszolgálat