Ládabiznic beindult, utolsó 3 ládában volt vagy 10 igazi dollár meg ez a két bónusz (barnaládás adventi), 200 ingyen pörgetés, így nem is olyan rossz :)
Mennyit kell az ilyen ládákhoz bukni? xD
Nekem a becsomizott ládákban 5-10 stars coin van ill. volt mert egy ideje már csak kulcsot ad aminek ugye 0 az értéke (miután az első 3 már jóideje kigyűlt)
Ettől már csak az lesz viccesebb mikor a kulccsal nyitható ládában -25$ lesz! Kinézem belőlük :)
Mondjuk én csak annyit játszok náluk, hogy a napi 1+1 ládát megkapjam.
nyerek, mostanában jól megy a szekér
Eddig 14 karácsonyi ládát nyitottam, abból 8-ban kulcs volt. Az elején még "yess, egy kulcs!" felkiáltásokat most már felváltotta a " B*** meg, már megint egy kulcs!" mondat.
Eddig 14 karácsonyi ládát nyitottam, abból 8-ban kulcs volt. Az elején még "yess, egy kulcs!" felkiáltásokat most már felváltotta a " B*** meg, már megint egy kulcs!" mondat.
Örüljetek hogy kaptatok karácsonyi ládát, én eddig csak hírből hallottam róla.
Megint kulcs...
15-ből 9
Elvileg 25% a kulcs esélye, nálam eddig 60%-ban az jött. A sok kulcs közül azt sem fogom tudni, melyik nyitja a ládát...:D Ezek után remélem, hogy az 50000 dollár lesz benne:))
A 19-ből kettő az meg a másik szélsőség.
Nekem mióta meglett a három kulcs azóta csak kulcsok jönnek. Azt megelőzően meg mindig kaszinóbónuszt kaptam ami jó szórakozás volt. :)
és profitos is volt..?
Az egyik 10 dolláros kaszinó bónusszal nyertem 170 dollárt majd azt plo-n sikerült is elbuknom. Szokásos idióta voltam. :)