kamon
Válasz Thomasson kommentjére
2018. dec. 27. 22:07

Ááá, általában veszítek, csak az adventi promóciónak köszönhetően zártam minimális pluszban az elmúlt időszakot.

sztalin
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 27. 22:08

Ááá, általában veszítek, csak az adventi promóciónak köszönhetően zártam minimális pluszban az elmúlt időszakot.

Akkor meg a fene érti... bár szerintem le kell szarni a ládákat, az adventiek kivételek voltak: kiszedtem belőlök több mint 100$-t, miközben nem hiszem hogy ennyi rake-t termeltem

Wild500
2018. dec. 28. 10:16

Honnan tudnám letölteni a pokerstarst iPhone-ra? A magyar storeban nincs, csak a máltaiban de onnan meg nem engedi leszedni

kacsa1st
Válasz sztalin kommentjére
2018. dec. 28. 11:32

Akkor meg a fene érti... bár szerintem le kell szarni a ládákat, az adventiek kivételek voltak: kiszedtem belőlök több mint 100$-t, miközben nem hiszem hogy ennyi rake-t termeltem

Ezt mondom én is h le kell szarni. Viszont meglepett h nyitottál kb 100$-t az ünnepi ládákból miközben nyeregetsz mostanában. Nekem sztem kevesebb volt bennük mint a sima ládákban :) a kulcsosban volt 4.5$ de a többiben összesen nem igen volt ennyi :)

Sosem fogjuk kiismerni az algoritmusukat.

sztalin
Válasz Wild500 kommentjére
2018. dec. 28. 18:08

Honnan tudnám letölteni a pokerstarst iPhone-ra? A magyar storeban nincs, csak a máltaiban de onnan meg nem engedi leszedni

Ausztria, Anglia pl., meg kell adni valami kamu címet és kész.

Wildcatfish
2018. dec. 28. 19:21

Ausztria, Anglia pl., meg kell adni valami kamu címet és kész.

Neked ezt nem kéne tudni mobilról nem lehet 8G -et tolni

kohagyma
Válasz törpiszörpi kommentjére
2019. jan. 2. 22:32

Számold nagyobb mintán! Ha 1000-ből nem lesz legalább 100 nagyobb szorzójú, akkor reklamálhatsz, mert elvileg 734 duplázónak kellene közte lenni, a többi nagyobb szorzójú!
Tehát addig nem érdemes reklamálni. :-)
Amúgy nekem is legtöbbször így adja! :-)

Piroslapos
Válasz kohagyma kommentjére
2019. jan. 3. 16:53

Üdv PokerStarson használható még a HM1?

pilotkex
2019. jan. 4. 10:38

Megtudtam, hogy léteznek valós tartalmú ládák is.
Egyik legtöbb hu sngt toltam tavaly is, összesen ha láttam 5 db! ládát ami ért valamit, 13 dollárokat.
Mondom összesen, amióta bevezették ezt a gúnyrendszert.

Mocskos csalók

szroli
2019. jan. 4. 11:31

Szerintem nem a ládákért kell játszani. Teljesen felesleges ezen idegeskedni

Élő ügyfélszolgálat