rockett
Válasz Zebirus kommentjére
2018. dec. 25. 14:23

Nekem is van 2 db 10 dolláros kaszinóbónuszom. Hogy sikerült felvinned 170-re? Vagy hogy lehetne kizsonglőrködni?

Kaszinóbónusz kijátszásához szerintem a Dragon slot a legjobb.

Wildcatfish
Válasz rockett kommentjére
2018. dec. 25. 15:34

Kaszinóbónusz kijátszásához szerintem a Dragon slot a legjobb.

Mi az előnye a többivel szemben?

ria05
Válasz Wildcatfish kommentjére
2018. dec. 25. 16:23

Semmi, ugyanannyi az esélye a többi slotnak is.

rockett
Válasz ria05 kommentjére
2018. dec. 25. 21:40

Az, hogy 6$-onként számol el egy redemption pontot. Van ami 8, 9, sok csak 10$-onként teszi ezt meg, vagyis sokkal többet kell pörgetni. Az rtp-je ugyan nem túl magas (95,07%), de az alacsony pörgetési követelmény az sokat segít és a varianciája sem olyan vészes.

Semmi, ugyanannyi az esélye a többi slotnak is.

Persze. Minden slot különböző. Különböző RTP-k, szórások, és wagering követelmények mellett az esélyek ugyanolyanok. :) Vicces komment.

rockett
Válasz rockett kommentjére
2018. dec. 25. 21:44

Jó lehet még a Bloodsuckers is. Redemption pointsban nem tudom mennyi kell, csak akkor látnám ha lenne épp aktív bónuszom, de az RTP-je jóeséllyel a site legjobbja, 98%, a varianciája korrekt szintén. Én még preferálom, ha több promót is ki tudok játszani egyszerre, sokszor így válogatom ki, hogy mit játsszak.

kamon
Válasz Thomasson kommentjére
2018. dec. 27. 11:32

A piros láda megszerzéséhez az utóbbi időben 150 pont kellett, ez most 550-re ugrott... Kicsit durvának érzem.

kacsa1st
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 27. 11:47

A piros láda megszerzéséhez az utóbbi időben 150 pont kellett, ez most 550-re ugrott... Kicsit durvának érzem.

Csináltak már durvábbat is: megszüntették a vip rendszert ;)

De most komolyan, ha vki marad a PS-en a felhígult mezőny miatt és tudja hogy 0-5% visszatérítésre számíthat miért tartja számon melyik láda mennyi? Én is pötyögök ott ha van vmi promó vagy kell a státusz (nagynéha) de sosem érdeket igazán mi van a ládában és fogalmam sincs nekem mennyi pontért adja.

kamon
2018. dec. 27. 12:35

Én szeretem nyitogatni a ládákat. Legkisebb téten játszogatok általában omaha H/L-t vagy Razz-t, azzal összegyűjteni az 550 pontot nem egyszerű.

muccso
2018. dec. 27. 21:00

Valaki tudja hogy mi van a svéd pokeresekkel? Winter series phase 2-be jutott svéd játékosokat kiesettnek írja.

sztalin
Válasz kamon kommentjére
2018. dec. 27. 21:41

Túl jól játszol, kezdj el veszteni és befizetgetni, egyből óccsó lesz!

Élő ügyfélszolgálat