Hülyék ezek, ha valamit a kifizetést kéne büntessék és nem a befizetést. Múlt hónapban valahogy felupgradelődtem 5000 pontos ládára, magam sem értem hogyan; holnap fogják elvenni mert eltelt a hónap és csak 1300 körüli pontot gyűjtöttem. Szóval nálam kereken 0% a rakeback.
Beváltás
Ha a Kék Ládikónál magasabb szinten vagy, és az aktuális haladási kijelződ hamarosan lejár, átválthatod a haladásjelződet egy alacsonyabb szintű Ládikóra.
Például, ha a Gyémánt Ládikód haladásjelzője 50% fölött van, és már csak 10 nap van a lejáratig, beválthatod egy Arany Ládikóra. Így a következő Ládikód Arany lesz – ha megnyersz 10 Arany Ládikót 28 napon belül, visszakerülsz a Gyémánt szintre.
Ha jogosult vagy a haladási kijelződ elcserélésére, a lehetőség fel lesz tüntetve a „Saját Stars” részben.
https://www.pokerstars-gg.eu/stars-rewards/
Komoly dolgok ezek
egyik fő előnyük volt a gyors és korrekt support? igen?
4 napja nem válaszolnak! nem érdemben, hanem egyáltalán. gg! nem kell a rékem, csalók?
az 5 éves belépő token lemerült és kikapcsolt.
bezzeg mikor egyszer missclickből megnyitottam a poker trackert, miközben a PS nem volt becsukva.. pár órán belül ott a fenyegető email, akkor ment, ugye? hányinger!
Ami nekik fontos azzal foglalkoznak egyből.
Sziasztok!
Megszüntették az összes 8-game mtt,és cg asztalokat?
Sziasztok!
Megszüntették az összes 8-game mtt,és cg asztalokat?
A 8-gamemel az utolsó kapcsolatom 2011 körül lehetett, de már akkor is úgy ment a játék, hogy amikor jöttek a "nemkívánatos" játéktípusok, akkor mindenki lelépett. Nem tudom MTT-ben mennyire lehetett szórakoztató ez a játéktípus, de gondolom számokkal bőven alá tudják támasztani a megszüntetést :D
Draw játék sincs. Bár azt írják hogy nézz vissza később. Lehet csak valami fejlesztés van.
Ami nem megy azt ők sem eröltetik.