Létezik free program, ami BB-ben mutatja a stackket StarsCaption-ön kívül?
Újra van 8-game és draw játék
Hurrá akkor nyomassátok
There is a strict prohibition on a User being logged in to more than one account within the same player pool (i.e. at the same poker table or in the same poker tournament) at the same time, whether any play activity occurs on any such account or not. We shall have the right to terminate a User's account and may confiscate funds held in such account if a User engages or attempts to engage in any such activity, regardless of the outcome of such attempt.
képtelen vgayok ertelmezni ezt a mondatot: eddig is tiltva volt a multiacc. ?
Hi
Melyik fileokat kell kimásolnom amelyekből egy kliens újratelepítés után visszaállíthatók lesznek a beállítások, nótok stb?
Én se igazán értem, úgy van multiacc-om hogy van egy eu-s és egy spanyol, ezt megengedték, játszani is lehet egyszerre a két számlával, viszont nincs közös player pool tudtommal vagyis nem tudok beülni egy asztalra kétszer.
There is a strict prohibition on a User being logged in to more than one account within the same player pool (i.e. at the same poker table or in the same poker tournament) at the same time, whether any play activity occurs on any such account or not. We shall have the right to terminate a User's account and may confiscate funds held in such account if a User engages or attempts to engage in any such activity, regardless of the outcome of such attempt.
képtelen vgayok ertelmezni ezt a mondatot: eddig is tiltva volt a multiacc. ?
Volt ez a ládabiznisz, adtak 5000 pontos ládát, megcsináltam vagy 1300-at és elveszett az egész, 0 rakeback. Erre fel adtak egy kisebb ládát, 2750, úgy érzem sikerült alkalmazkodjak: ugyan most is 0 rakebackem lesz, de ezúttal 22 centből nem kapok vissza semmit. Na jó, lehet még gyűjtök hozzá.
Úgy érzem ezúttal sem fog sikerül kijátszani a ládát másodikáig :)
Hi
Melyik fileokat kell kimásolnom amelyekből egy kliens újratelepítés után visszaállíthatók lesznek a beállítások, nótok stb?
user.ini
notes.júzerném.xml (nyilván a júzernémet helyettesíted, júzerenként másik)
Ha mégis sikerül megszerezni egy ilyen ládát, akkor pedig nem lesz benne semmi. Legfeljebb egy freeroll ticket egy versenyre amin 40 ezren indulnak.