Sziasztok, kíváncsiságképp, hátha valaki tudja:
Van a Pokerstarson egy 48 órás limit, azaz befizetés után ennyi idővel lehet kiutalni.
Az elmúlt 2 hét folyamán hétvégén kétszer is utaltam ki kisebb összeget, jócskán a befizetés időpontjának közelében, mégis 3 mp alatt a skrillemen volt a pénz. Ma viszont kiírta a 48 órát...
Miért van ez?
Ma kinyitottam egy ládát és pár dollár helyett egy zombi mászott ki belőle....ezek tényleg meghibbantak!
Be Zombultak.
Ajándék zombinak ne nézd a fogát
Igy van,ingyen van.
Igy van,ingyen van.
az is ingyen van, a játékért fizeted a rakeet nem a ládáért :)
starsra töltöttem volna hétvégére, nem annyira szoktam ott játszani de gondoltam a hétvégi sessiönbe beleveszem a 30$ os progKOt ami 18főtől indul és általában 50-70 fő közt van a mezőny, szomorúan látom hogy már nincs az az sng-verseny :( . Mi lehet az oka hogy levették ?
starsra töltöttem volna hétvégére, nem annyira szoktam ott játszani de gondoltam a hétvégi sessiönbe beleveszem a 30$ os progKOt ami 18főtől indul és általában 50-70 fő közt van a mezőny, szomorúan látom hogy már nincs az az sng-verseny :( . Mi lehet az oka hogy levették ?