Szamojunior
Válasz Mandi05 kommentjére
2019. okt. 23. 19:16

Sziasztok,

Segitsetek kérlek hogy volt e már nálatok olyan hogy MacBook-ra akarnom telepíteni a Starst, de egyszerűen miután feltölt nem indul el... felugrik a launching ablak még de utána semmi, nem jelennek meg a versenyek full üres minden és nem csak mintha keresné a hálozatot.

Köszi a segítséget ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tippje.

Bandesz87
Válasz Thomasson kommentjére
2019. okt. 30. 12:17

Sziasztok!

Folyamatosan szivatnak két hónapja a számla zárásokkal(3 éves önkizárás miatt húzódott sokáig a dolog, biztonsági kérdések, stb) Ma feloldották végre, aztán befizettem és azonnal újra zárolták. Olyan mintha szivatnának direkt. Két hetente válaszolgatnak.... Nincs kivel kiabálni, verekedni stb.... Ez már a pofátlanság csúcsa... Szó szerint két hónapja várakozom, most még a pénzem is bent van. Hogyan lehetne velük gyorsabban felvenni a kapcsolatot mint az email? Élő chatre nincs lehetőségem, de amúgy se tudok belépni a számlámra mivel zárolva van. Várható ez a hozzáállás minden egyes be és kifizetésnél? Augusztus végén kezdtem az önkizárást feloldani, talán Decemberben végre veszíthetek náluk egy kis pénzt. EZ DURVA

Hopel3ss
Válasz Szamojunior kommentjére
2019. okt. 30. 14:50

irjal stars supportnak ok tudnak ilyenbe segiteni

Hopel3ss
2019. okt. 30. 14:51

Sziasztok,

Segitsetek kérlek hogy volt e már nálatok olyan hogy MacBook-ra akarnom telepíteni a Starst, de egyszerűen miután feltölt nem indul el... felugrik a launching ablak még de utána semmi, nem jelennek meg a versenyek full üres minden és nem csak mintha keresné a hálozatot.

Köszi a segítséget ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tippje.

Irjal stars supportnak ok tudnak segiteni

Laller85
2019. nov. 4. 8:55

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a PS-en live chat az mikor elérhető? Elvileg van, bár én még sosem láttam..

rollypoker20
2019. nov. 5. 12:42

Sziasztok! Admin a segítséged kérném! Pokerstarsra szeretnék pénzt tölteni, vásároltam 100 eurós paysefcardot, de csak 50 eurót enged egy töltéssel, korábban működött 100-al is. Valahogy meg lehet oldani, hogy starsra kerüljön fel a lóvé? Köszi előre is!

kacsa1st
2019. nov. 6. 10:47

Sziasztok!

Gondoltam tennék egy kis pénzt PS zsebébe, csak hogy lássak némi statisztikát a játékomról mert egy ideje no hh termekben garázdálkodom.

Mivel skrill topikban olvastam h $-os számlához is €-os kártyát küldenek ki gondolom netellernél is lehet ettől tartani (én azt használom). Ezért szeretném a PS-en megváltoztatni a $ preferred currency-t, amit meg is találtam hol lehet €-ra váltani.
Viszont hogy minden baba legyen a $-os netellert is le kéne cserélni a deposit-nál de erre lehetőséget nem látok. Meg lehet ezt oldani manuálisan (és csak én nem találom) vagy support-tal kell erről csevegni (ami hosszú hetekbe tellhet ahogy a fórumokon olvasom)??

zo6Hwf
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. nov. 6. 14:11

Sziasztok!

Gondoltam tennék egy kis pénzt PS zsebébe, csak hogy lássak némi statisztikát a játékomról mert egy ideje no hh termekben garázdálkodom.

Mivel skrill topikban olvastam h $-os számlához is €-os kártyát küldenek ki gondolom netellernél is lehet ettől tartani (én azt használom). Ezért szeretném a PS-en megváltoztatni a $ preferred currency-t, amit meg is találtam hol lehet €-ra váltani.
Viszont hogy minden baba legyen a $-os netellert is le kéne cserélni a deposit-nál de erre lehetőséget nem látok. Meg lehet ezt oldani manuálisan (és csak én nem találom) vagy support-tal kell erről csevegni (ami hosszú hetekbe tellhet ahogy a fórumokon olvasom)??

Nekem a napokban kell megjönnie a skrill kártyának. Dolláros kártyát kértem, meglátjuk.

Szamojunior
2019. nov. 7. 14:35

Sziasztok,
Tegnap jatek kozben felfuggesztettek a fiokomat, melyre azt irjak pr percet vesz igenybe... namost ennek majdnem egy napja... arrol nem beszelve hogy eleg sok penzem benn van... esetleg vkivel tortent mar ilyen? Mi a tapasztalat?

Jymaster111
2019. nov. 7. 14:53

Sziasztok,
Tegnap jatek kozben felfuggesztettek a fiokomat, melyre azt irjak pr percet vesz igenybe... namost ennek majdnem egy napja... arrol nem beszelve hogy eleg sok penzem benn van... esetleg vkivel tortent mar ilyen? Mi a tapasztalat?

Hello!

Mostanában nem te vagy az első, akitől ezt hallom, hogy random, akár ok nélkül felfüggesztik a számláját. Sajnos, ez soha nem pár perces művelet, méh akkor sem, ha rutin ellenőrzés.

Amennyiben nem használtál tiltott szoftvert, nem követtél el T&C-ben leírtak elleni tevékenységet, tehát teljesen megfelelően, szabályokat betartva játszol, akkor nem kell aggódnod. Se a számlád, se pedig a pénzed miatt. Ilyenkor kell nekik pár nap, esetleg egy hét, mire átellenőriznek 1-1 felhasználót.

Élő ügyfélszolgálat