Sziasztok,
Segitsetek kérlek hogy volt e már nálatok olyan hogy MacBook-ra akarnom telepíteni a Starst, de egyszerűen miután feltölt nem indul el... felugrik a launching ablak még de utána semmi, nem jelennek meg a versenyek full üres minden és nem csak mintha keresné a hálozatot.
Köszi a segítséget ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tippje.
Sziasztok!
Folyamatosan szivatnak két hónapja a számla zárásokkal(3 éves önkizárás miatt húzódott sokáig a dolog, biztonsági kérdések, stb) Ma feloldották végre, aztán befizettem és azonnal újra zárolták. Olyan mintha szivatnának direkt. Két hetente válaszolgatnak.... Nincs kivel kiabálni, verekedni stb.... Ez már a pofátlanság csúcsa... Szó szerint két hónapja várakozom, most még a pénzem is bent van. Hogyan lehetne velük gyorsabban felvenni a kapcsolatot mint az email? Élő chatre nincs lehetőségem, de amúgy se tudok belépni a számlámra mivel zárolva van. Várható ez a hozzáállás minden egyes be és kifizetésnél? Augusztus végén kezdtem az önkizárást feloldani, talán Decemberben végre veszíthetek náluk egy kis pénzt. EZ DURVA
irjal stars supportnak ok tudnak ilyenbe segiteni
Sziasztok,
Segitsetek kérlek hogy volt e már nálatok olyan hogy MacBook-ra akarnom telepíteni a Starst, de egyszerűen miután feltölt nem indul el... felugrik a launching ablak még de utána semmi, nem jelennek meg a versenyek full üres minden és nem csak mintha keresné a hálozatot.
Köszi a segítséget ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tippje.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a PS-en live chat az mikor elérhető? Elvileg van, bár én még sosem láttam..
Sziasztok! Admin a segítséged kérném! Pokerstarsra szeretnék pénzt tölteni, vásároltam 100 eurós paysefcardot, de csak 50 eurót enged egy töltéssel, korábban működött 100-al is. Valahogy meg lehet oldani, hogy starsra kerüljön fel a lóvé? Köszi előre is!
Sziasztok!
Gondoltam tennék egy kis pénzt PS zsebébe, csak hogy lássak némi statisztikát a játékomról mert egy ideje no hh termekben garázdálkodom.
Mivel skrill topikban olvastam h $-os számlához is €-os kártyát küldenek ki gondolom netellernél is lehet ettől tartani (én azt használom). Ezért szeretném a PS-en megváltoztatni a $ preferred currency-t, amit meg is találtam hol lehet €-ra váltani.
Viszont hogy minden baba legyen a $-os netellert is le kéne cserélni a deposit-nál de erre lehetőséget nem látok. Meg lehet ezt oldani manuálisan (és csak én nem találom) vagy support-tal kell erről csevegni (ami hosszú hetekbe tellhet ahogy a fórumokon olvasom)??
Sziasztok!
Gondoltam tennék egy kis pénzt PS zsebébe, csak hogy lássak némi statisztikát a játékomról mert egy ideje no hh termekben garázdálkodom.
Mivel skrill topikban olvastam h $-os számlához is €-os kártyát küldenek ki gondolom netellernél is lehet ettől tartani (én azt használom). Ezért szeretném a PS-en megváltoztatni a $ preferred currency-t, amit meg is találtam hol lehet €-ra váltani.
Viszont hogy minden baba legyen a $-os netellert is le kéne cserélni a deposit-nál de erre lehetőséget nem látok. Meg lehet ezt oldani manuálisan (és csak én nem találom) vagy support-tal kell erről csevegni (ami hosszú hetekbe tellhet ahogy a fórumokon olvasom)??
Sziasztok,
Tegnap jatek kozben felfuggesztettek a fiokomat, melyre azt irjak pr percet vesz igenybe... namost ennek majdnem egy napja... arrol nem beszelve hogy eleg sok penzem benn van... esetleg vkivel tortent mar ilyen? Mi a tapasztalat?
Sziasztok,
Tegnap jatek kozben felfuggesztettek a fiokomat, melyre azt irjak pr percet vesz igenybe... namost ennek majdnem egy napja... arrol nem beszelve hogy eleg sok penzem benn van... esetleg vkivel tortent mar ilyen? Mi a tapasztalat?