Szamojunior
Válasz Jymaster111 kommentjére
2019. nov. 7. 15:04

Szia,

Koszonom a valaszt,
Ez komolyan mondom vicces. Nem ertem ez mire jo,
Ami meg felhaboritobb hogy irtam nekik 2 emailt ws valaszra se meltattak...

Jymaster111
Válasz Szamojunior kommentjére
2019. nov. 7. 16:05

Szia,

Koszonom a valaszt,
Ez komolyan mondom vicces. Nem ertem ez mire jo,
Ami meg felhaboritobb hogy irtam nekik 2 emailt ws valaszra se meltattak...

Szia!

Sajnos a support egy jó ideje nincs a helyzet magaslatán, nem csak ilyen téren. Én úgy tudom, hogy minél több levelet írsz, annál hátrébb kerül az "ügyed" - de ezt nem tudom 100%-ban biztosan, mástól hallottam csak ... Az, hogy mire jó, feltehetőleg kapsz majd egy választ, hogy "rutin ellenőrzés". Elég bosszantó, és frusztráló tud lenni, ebben biztos vagyok. :(

Szamojunior
2019. nov. 8. 10:12

NA errol lemondtam, se kep se hang reszukrol, toral inkorrektseg, ugyh irany a Partypoker

Jymaster111
Válasz Szamojunior kommentjére
2019. nov. 8. 12:42

NA errol lemondtam, se kep se hang reszukrol, toral inkorrektseg, ugyh irany a Partypoker

Hello!

Mint írtam, sajnos ez nem megy náluk ilyen gyorsan. Azt, hogy miért nem reagálnak nem tudom, eléggé frusztráló. Tudok olyan játékosról, akit hasonlóan zároltak mostanában, de neki is nagyjából egy hét volt, és megírták, hogy hát sorry meg minden, de csak egy rutin ellenőrzés volt.

rollypoker20
Válasz Thomasson kommentjére
2019. nov. 12. 9:02

Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Ps-re töltené 100 eurós paysafcarddal, viszont csak 50-et enged egy összegben. Mivel már megvettem, szeretném feltölteni valahogy

Szamojunior
2019. nov. 13. 10:51

Igazad volt, csontra egy het volt a tortenet,
Marcsak par jovahagyast kertek.

Laller85
2019. nov. 13. 11:36

Sziasztok! kB 3 hete telepítettem fel Ps-t, aztan játék közben történt vmi fagyás, ami után kiléptem a szoftverből, ill. be ismét, aztán azóta csak 5 féle asztalstílus közül lehet választani. A többi, ill. amit használtam eltünt. A poén, hogy azóta volt egy windows 10 ujratelepítésem is, ill. ujra telepítettem a PS-t, de szintén csak 5 féle asztalstilus közül lehet választani. Az összes többi eltünt! Másnál is ennyi lehetőség van, vagy vmi hiba lehet?! Köszi

Laller85
Válasz rollypoker20 kommentjére
2019. nov. 13. 11:42

Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Ps-re töltené 100 eurós paysafcarddal, viszont csak 50-et enged egy összegben. Mivel már megvettem, szeretném feltölteni valahogy

Tölts fel a 100 ból csak 50-et. Később ugyanazzal a kóddal fel tudod tölteni a másik felét is. Csináltam anno ilyet, nekem müködött!

rollypoker20
2019. nov. 13. 16:11

Köszi Laller a tippet! Sikerült feltölteni.

bubo_rake
Válasz rollypoker20 kommentjére
2019. nov. 16. 16:03

a legutolsó frissítés óta játék közben bezáródik a kliens.
ez feature vagy bug?

egyre jobb ez a ps, évek óta már csak a kliens volt jó, most már az is fos

Élő ügyfélszolgálat